Ειδήσεις

Ενίσχυση του έργου των συλλόγων εθελοντών αιμοδοτών από την ΠΕ Κοζάνης


Η αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Κατερίνα Δαδαμόγια  εισηγήθηκε την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ» καθώς και του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών- Αιμοπεταλιοδοτών «Σταγόνα Ελπίδας», στην Οικονομική Επιτροπή ΠΔΜ της 6ης Φεβρουαρίου 2023. Η ΠΕ Κοζάνης θα συμμετέχει στα έξοδα μετακίνησης των εθελοντών αιμοδοτών και αιμοπεταλιοδοτών με το συνολικό ποσό των 10.000 ευρώ,  το οποίο διανέμεται ισομερώς στους δύο συλλόγους.

Η Περιφερειακή Αρχή αναγνωρίζει την σημαντική προσφορά των εθελοντών αιμοδοτών και αιμοπεταλιοδοτών στους πάσχοντες συνανθρώπους μας και στηρίζει τη δράση τους με κάθε δυνατό τρόπο.

Αποτελεί χρέος κάθε φορέα αλλά και πολίτη να στέκεται αρωγός σε ένα τόσο σημαντικό έργο που στοχεύει στην προστασία του πολυτιμότερου αγαθού, της υγείας και της ανθρώπινης ζωής.

 

 

Προηγούμενο άρθρο 225.680 ευρώ από την ΠΕ Κοζάνης για τη χρηματοδότηση της Α’ φάσης μελετών κατασκευής του φράγματος στη θέση Αμάρ Μπέη στην Κοινότητα Λιβαδερού
Επόμενο άρθρο Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της Γενικής Γραμματείας Χωρικού Σχεδιασμού& Αστικού Περιβάλλοντος και 83 δήμων