Ειδήσεις

Μιχάλης Παπαδόπουλος: Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση 500.000 ευρώ για έργα στο Δήμο Βελβεντού


Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ενέκρινε σήμερα, Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου, χρηματοδότηση ύψους 500.000 ευρώ, για έργα υποδομής και αναβάθμισης του αστικού περιβάλλοντος στο Δήμο Βελβεντού.
 

Ειδικότερα, το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών χρηματοδοτεί με 500.000 ευρώ το Δήμο Βελβεντού για έργα αποκατάστασης και συντήρησης οδοποιίας οικισμών, που θα ενισχύσουν την οδική ασφάλεια.

 
Ο Υφυπουργός Μεταφορών και Βουλευτής Ν. Κοζάνης κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος δήλωσε:
 
«Η κυβέρνηση έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στο Ν. Κοζάνης και στη Δυτική Μακεδονία, και αυτό αποδεικνύεται με πράξεις και με έργα. Η πρόσφατη επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και οι ανακοινώσεις για περισσότερα από 380 έργα ύψους 4 δισεκατομμυρίων ευρώ, άλλωστε, υπογραμμίζουν την σημασία που αποδίδει η κυβέρνηση στην περιοχή μας και την αξιοπιστία του λόγου μας και των δεσμεύσεων μας. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε ο πρωταγωνιστικός ρόλος που οραματιζόμαστε για το Νομό Κοζάνης, να αποτυπώνεται σε έργα, που αποδίδονται στην τοπική κοινωνία».
 
Υπενθυμίζεται πως στις 9 Φεβρουαρίου 2023 εγκρίθηκε η 1η δόση χρηματοδότησης ύψους μισού εκατομμυρίου ευρώ στο Δήμο Εορδαίας. Ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης και Υφυπουργός Μεταφορών κ. Παπαδόπουλος επιβεβαίωσε ότι τις επόμενες μέρες θα συνεχίσουν οι ανακοινώσεις του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών σχετικά με χρηματοδοτήσεις και άλλων Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.
Προηγούμενο άρθρο ΦΣ Κοζάνης: Σαρωτική νίκη εκτός έδρας με 1-5 την Καστοριά
Επόμενο άρθρο Δήμος Κοζάνης: Rapid tests στην κεντρική πλατεία την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου