Ειδήσεις

Με επιτυχία το εργαστήριο εκπαιδευτικής ρομποτικής


Για ακόμη μια χρονιά ομάδα μαθητών του εργαστηρίου Artirobots στην Κοζάνη συμμετείχε στον διαγωνισμό FIRST® LEGO® League Challenge SUPERPOWERΕD℠, της σεζόν 2022/2023 που έγινε την Θεσσαλονίκη την 12/3/2023 και διοργανώνεται από την Eduact.

Η ομάδα μας θα ήθελε να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν ώστε τα παιδιά να ζήσουν την εμπειρία του FLL.
Την εταιρεία KIEFER TEK και ιδιαιτέρως την κα Όλγα Ταμπακάκου, Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, τον κ. Νίκος Κλωνάρα, Υπεύθυνο εργοταξίου Βαθύλακου Κοζάνης και τον κ. Κ.Τσαμπούρη, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό ΤΕ, για την βοήθεια που μας παρείχαν τόσο και την διάρκεια της προετοιμασίας, όσο και την ημέρα του διαγωνισμού.
Την εταιρεία ΤΕΚΗΜ ΑΕ, για την υλικοτεχνική βοήθεια και την επίσκεψη της ομάδας μας στο εργοστάσιο της ΔΕΗ, “Πτολεμαϊδα 5”.
Από τον ΑΔΜΗΕ, τους κκ Τ.Λάζογλου και Π.Χαρισόπουλο για την οργάνωση της εκπαιδευτικής επίσκεψης της ομάδας μας καθώς και τους μηχανικούς του Κ.Υ.Τ. Καρδιάς.
Τους κκ. Δημήτρη και Στέφανο Παλλαντζά, από το Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου για τις γνώσεις που μας προσέφεραν.
Την επιχείρηση ΦΑΣΜΑ Ψηφιακές Εκτυπώσεις για την έγκαιρη και ποιοτική εκτύπωση του υλικού μας.
 
Το φωτογραφείο της κας Μ.Ζήγρα στην Πτολεμαϊδα. 
 
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, τους γονείς των παιδιών για την υπομονή τους, τους προπονητές των παιδιών για την προσπάθεια τους και φυσικά τα ίδια τα παιδιά για τον αγώνα που έδωσαν. Η προσπάθεια συνεχίζεται.
 
Για το εργαστήριο εκπαιδευτικής ρομποτικής ARTiRobots.
Με εκτίμηση
Δ.Παύλου 
Προηγούμενο άρθρο 244.000 ευρώ από την ΠΕ Κοζάνης για ενίσχυση της έρευνας και της κατάρτισης στον τομέα της παραγωγής και αποθήκευσης του υδρογόνου
Επόμενο άρθρο Συνεργασία του Δήμου Κοζάνης με το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών