Ειδήσεις

1ο Διεθνές Συνέδριο Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας


Το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου θα διοργανώσει το 1ο Διεθνές Συνέδριο Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας “1st International Conference Management Science Technology” (ICOMAST).

Το συνέδριο θα διεξαχθεί από 22-24 Σεπτεμβρίου 2023, στην Κοζάνη, στην περιοχή ΖΕΠ,  Έδρα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Σκοπός του Διεθνούς Συνεδρίου είναι να φέρει σε επαφή κορυφαίους επιστήμονες και ερευνητές για να παρουσιάσουν, να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις αναφορικά με τις ποικίλες όψεις του φαινομένου της Διοίκησης, καθώς και τις σύγχρονες τάσεις της διοικητικής σκέψης στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, όπως και σε όλα τα πεδία της Διοικητικής Επιστήμης, η οποία συνδέεται και με τους άλλους κοινωνικούς θεσμούς. Στο πλαίσιο του σκοπού του Συνεδρίου θα παρουσιαστούν ερευνητικές εργασίες, ανακοινώσεις και poster από τους Μεταπτυχιακούς και Διδακτορικούς φοιτητές του ΠΔΜ, καθώς και άλλων ακαδημαϊκών Ιδρυμάτων. Η παρουσίαση των εργασιών πραγματοποιείται στα αγγλικά ή και στα ελληνικά σε ειδικές περιπτώσεις.

Στα πλαίσια του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, του οποίου οι θεματικοί άξονες έχουν διεπιστημονικό χαρακτήρα, αποτελεί βασική προϋπόθεση για επιστημονική και ερευνητική συνεργασία, απαιτούν την ενεργό συμμετοχή της επιστημονικής αλλά και της φοιτητικής κοινότητας.

Προηγούμενο άρθρο Ομιλία Π. Βρυζίδου για το ν/σ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Επόμενο άρθρο Πρώτη κοινή συνάντηση των τεσσάρων Επιμελητηρίων της ΠΔΜ