Ειδήσεις

Καλλιόπη Βέττα: Ήρθε η ώρα να μιλήσουν οι πολίτες για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας, την ευημερία και την Δικαιοσύνη


Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα, με αφορμή την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών για την 21η Μαΐου, δήλωσε:

«Η οριστικοποίηση της ημερομηνίας των Εθνικών εκλογών για την 21η Μαΐου συνιστά μια χαρμόσυνη είδηση για την ελληνική κοινωνία καθώς, έπειτα από παλινδρομήσεις, διαρροές, επικοινωνιακά και μικροκομματικά παιγνίδια που γιγαντώθηκαν μετά την τραγωδία των Τεμπών, ανακοινώθηκε η ημερομηνία που θα αναμετρηθούν δύο βασικοί άξονες για το μέλλον της χώρας.

Από τη μια, η Ν.Δ., που απέδειξε με κάθε τρόπο και σε κάθε αφορμή ότι η εξυπηρέτηση των μεγάλων συμφερόντων, η εμβάθυνση των κοινωνικών ανισοτήτων και η καταστρατήγηση των δημοκρατικών κεκτημένων είναι η στρατηγική της θέση. Μια παράταξη που ελπίζει, μάταια, να κατακτήσει μια ισχνή πρωτοκαθεδρία οδηγώντας την χώρα σε δεύτερες και τρίτες εκλογές, άρα σε αέναη αστάθεια και ακυβερνησία.

Από την άλλη, ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. που έχει ως στρατηγικό στόχο την υπεράσπιση της Δημοκρατίας, την ανάταξη και την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος, την ευημερία των πολλών και την εδραίωση της Δικαιοσύνης. Παράλληλα, διαθέτει ένα ξεκάθαρο πολιτικό σχέδιο, καθώς ζητάει την πρώτη θέση στις επερχόμενες εκλογές ώστε να σχηματίσει άμεσα μια προοδευτική κυβέρνηση απευθύνοντας κάλεσμα, σε προγραμματική βάση, στα κόμματα του δημοκρατικού τόξου για να δημιουργηθεί μια σταθερή κυβέρνηση με τετραετή προοπτική.

Τα διλήμματα είναι σαφή και οι πολίτες πρέπει να πάρουν θέση για το μέλλον της χώρας.

Για την Π.Ε. Κοζάνης, η 21η Μαΐου είναι μια μέρα δημοκρατικής γιορτής και ανακούφισης καθώς θα λήξει ένας τετραετής κύκλος υποβάθμισης, απαξίωσης, εκμετάλλευσης και αδιαφορίας. Θα είναι μια ευκαιρία η πάνδημη οργή και η αποδοκιμασία των κυβερνητικών πεπραγμένων να βρουν διέξοδο σε μια εναλλακτική πρόταση για την βιώσιμη και συμπεριληπτική ανάπτυξη μιας περιοχής που δοκιμάστηκε όσο καμία άλλη στην Ελλάδα από το 2019 και έπειτα.

Καλώ όλες και όλους τους συμπολίτες μας να δώσουν το παρών στη μάχη, να πάρουν την υπόθεση της Δημοκρατίας, της ευημερίας και της Δικαιοσύνης στα χέρια τους.

Η επερχόμενη νίκη είναι δική τους υπόθεση»

 

Προηγούμενο άρθρο Δήμος Κοζάνης: Σε νέες αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις λειτουργεί πλέον το Συσσίτιο Απόρων Δημοτών
Επόμενο άρθρο Συνάντηση του Δημάρχου Εορδαίας με το Προεδρείο της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής στο Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ