Ειδήσεις

Νέα Πορεία για το Δήμο Κοζάνης: Ιδρυτική διακήρυξη, αρχές και θέσεις


Αγαπητές συνδημότισσες & αγαπητοί συνδημότες, ο Δήμος Κοζάνης διανύει την πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας του. Οι ειλημμένες αποφάσεις σε Ευρωπαϊκό και Εθνικό επίπεδο, για τη μετάβαση της οικονομίας της ευρύτερης περιοχής στη ‘’μετά λιγνίτη’’ εποχή, προκαλούν εντονότατες κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις, αλλά και ένα εξαιρετικά ασφυκτικό και ταυτόχρονα απαιτητικό περιβάλλον, που δυσκολεύει κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια.

Όμως, ακόμα και σε περιόδους που δεν υπήρχαν τα προβλήματα με το λιγνίτη,ο Δήμος μας παρουσίασε μακροχρόνιασταθερή μείωση του πληθυσμού του,υψηλή ανεργία, κατάρρευση του τοπικού εισοδήματος, απαξίωση της περιουσίας και συνεχήυποβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών,ως αποτέλεσμα διαχρονικού ελλείμματος αναπτυξιακού προσανατολισμού και ανεπαρκών ενεργειών των Δημοτικών Αρχών που προηγήθηκαν.

Επιπρόσθετα, η παρούσα Δημοτική Αρχή αποδείχθηκε κατώτερη του ύψους που απαιτούν οι περιστάσεις.Σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των πολιτών και τις απαιτήσεις των καιρών.Άφησε να φύγουν ανεκμετάλλευτες οι ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν.Η Κοζάνη και ο Δήμος ευρύτερα, ουσιαστικά δεν βρίσκεται πουθενά αξιόμαχος και ενεργός σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Είναι περισσότερο από εμφανές και από την καθημερινή μας εμπειρία, αλλά και από την αξιολόγηση των τομέων ευθύνης του Δήμου, πως ο τόπος μας μικραίνει.

Η συνεργασία των 3 παρατάξεων που συνδιοίκησαν διαμορφώθηκε στη λογική διαμοιρασμού θέσεωνκαι όχι στη βάση αναπτυξιακών προγραμματικών δεσμεύσεων.Με απόλυτη ευθύνη και των 3 παρατάξεων της συνδιοίκησης,παρουσιάστηκε επουσιώδεςαναπτυξιακόσχέδιο, ανύπαρκτη διεκδικητική διάθεση και ανεπαρκή τεκμηρίωση για διεκδικήσεις στο πλαίσιο της Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης του Δήμου μας. Αποχώρησε η Δημοτική Αρχή από την εναρκτήρια συνάντηση διαβούλευσης για τη Μετάβαση και μέχρι σήμερα προβαίνει σε αντιφατικές δηλώσεις και ενέργειες για το ποια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσει ο Δήμος.

Απεμπόλησε σωρεία ευκαιριών από την εκρηκτική ανάπτυξη των ΑΠΕ και ιδιαίτερα των φωτοβολταϊκώνσυστημάτων.Αποκόμισε χαμηλό τίμημα και ελάχιστα ανταποδοτικά οφέλη από την ανάπτυξη τουςστα όρια του Δήμου. Αδιαφόρησε για τη μεγάλη επενδυτική δυνατότητα ανάπτυξης Φ/Βσταθμών σε δημοτικές εκτάσειςαπό ενεργειακές κοινότητες των δημοτών.

Η ανεξαρτητοποίηση Δημοτικών Συμβούλων και από τις 3 παρατάξεις της συνδιοίκησης, ενέργεια χωρίς προηγούμενο στα χρονικά του Δήμου, ουσιαστικά επιβεβαίωσε τις παραπάνω διαπιστώσεις.

Είναι φανερό και πασίδηλο ότι όλα αυτά πρέπει να αλλάξουν.

O Δήμος επιβάλλεται να μετατραπεί από κομπάρσος της εποχής της Μετάβασης σε πρωταγωνιστή της, με την έντονη συμμετοχή των δημοτών του σε κάθε επίπεδο και τομέα.

Χρειάζεται συντονισμένη και εργώδης προσπάθειααπό όλους τους δημότες, για να μετατραπούν σε ευκαιρία, οι δυσμενείς εξελίξεις για τον Δήμο μας.Γιανα αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά διαχρονικές αδυναμίες, κατεστημένες νοοτροπίες και ανεύθυνες συμπεριφορές.

Χρειάζεται ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για να αναδειχθούνοι δυνατότητες του τόπου μαςκαι να δημιουργηθούνοι κατάλληλες συνθήκες ανάπτυξης.

Πάνω απ’ όλα όμως, χρειάζεται σύγχρονη τεχνοκρατική αντίληψη, διεκδικητικό πνεύμα και αποτελεσματικότητα, που θα απελευθερώσουν και θα αξιοποιήσουν τη δυναμική του τόπου και των δημοτών, ανοίγοντας νέους δρόμους προόδου.

Όλοι όσοι αποφασίσαμε να ζήσουμε και να δημιουργήσουμε σ’ αυτή τη γωνιά της μακεδονικής γης, που επενδύσαμε την ίδια μας την ύπαρξη στο τόπο μας και στους ανθρώπους του και επιθυμούμε να παραδώσουμε στα παιδιά μας έναν Δήμο αντάξιο της ιστορίας του με προοπτική ευημερίας, δεν έχουμε δικαίωμα να απουσιάζουμε.

Μετά από μια περίοδο έντονουπροβληματισμού και διαβούλευσης,

  • με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης για συμμετοχή που αναλογεί στον καθένα,
  • με βαθιά την πεποίθηση ότι, μπορούμε να αλλάξουμε αυτά που μας απογοητεύουν και μας τραβάνε πίσω,
  • με δεδομένη την αγάπη μας και τη θέληση να προσφέρουμε στον τόπο που γεννηθήκαμε,
  • με ανιδιοτέλεια, διαφάνεια, συνέπεια και υπευθυνότητα,
  • με γνώση σε βάθος των προβλημάτων του Δήμου, με άποψη, θέσεις και προτάσεις για την αντιμετώπισή τους,
  • με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και σεβασμό στους πολίτες και τους θεσμούς,

αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία ίδρυσης της ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης ‘’ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για το ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ’’ με στόχο τη δημιουργική παρέμβαση στα δρώμενα του τόπου μας.

Στην πρωτοβουλία αυτήσυμμετέχουμε,νέοι αλλά και έμπειροι πολίτες,όλων των κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων, από όλο το γεωγραφικό εύρος του δήμου, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων, χωρίς κομματικούς εναγκαλισμούς.

Οικοδομούμε έτσι τη δυνατότητα ανάπτυξης ιδεών, προτάσεων, διεκδικήσεων και υλοποίησηςέργων, σε όλους τους τομείς  που αφορούν την ευημερία των πολιτών.

Κύριο μέλημά μας είναι η  συνένωση προσπαθειών και δυνάμεων από όπου και αν προέρχονται, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας στο σύνολό της, τις κοινές αγωνίες, τις αναζητήσεις και τους προβληματισμούς για το παρόν και τομέλλον του τόπου μας.

Οι άξονες στους οποίους θα επικεντρωθεί η δράση μας, καιταεμβληματικά έργα και δράσεις ανά άξονα, αφορούν κυρίως τη δημιουργία θέσεων εργασίας και εισοδήματος, αλλά και τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, ως εξής:

 

  1. Υλοποίηση των ενεργειών της ΜεταλιγνιτικήςΠεριόδου
    1. Διεκδικούμε δεσμευτικό χρονοδιάγραμμαγια έργα ζωτικής σημασίας, όπως το έργο της Τηλεθέρμανσης.
    2. Διεκδικούμεδικλείδες ασφαλείας που θα διασφαλίζουν ότι θα υπάρχει συνέπεια μεταξύ υποσχέσεων ή/και καλών προθέσεων και υλοποίησης έργων, που θα περιλαμβάνουν ακόμη και οικονομική ενίσχυση των πληττομένων δημοτών.

 

  1. Ανάπτυξη έργων ΑΠΕπρος όφελος όλων των δημοτών με σεβασμό στη βούληση των τοπικών κοινωνιών
    1. Διεκδικούμε την εφαρμογή του προταθέντος μοντέλου ‘’Πράσινο χωριό’’ σε όλο το Δήμο Κοζάνης, με απόδοση εσόδων σε ενεργειακές κοινότητες δημοτών καιμε ενεργειακό συμψηφισμό για θέρμανση και ψύξη των κατοικιών,από την κατασκευήΦ/Βσταθμών σε αποκατεστημέναεδάφη.
    2. Αποκομίζουμε τα μεγαλύτερα δυνατά ανταποδοτικάοφέλη, με γνώμονατο νόμο της προσφοράςκαι της ζήτησης.
  • Προτεραιοποιούμε, τηνοργάνωση ή/και τη συμμετοχή σε ενεργειακές ομάδες πολιτών και τοπικών επιχειρήσεων (αγροτικών, εμπορικών, μεταποιητικών).
  1. Εκμισθώνουμε δημοτικέςεκτάσειςγια τη δημιουργία έργων ΑΠΕ των δημοτών.

 

  1. Στήριξη της επιχειρηματικότητας – προσέλκυση επενδύσεων
    1. Υλοποιούμεσχέδιο για την ανάδειξη της Κοζάνης ως Κόμβο -Κέντρο Χονδρεμπορίου.
    2. Διεκδικούμε την υλοποίηση έργου Σ.Δ.Ι.Τ. με ιδιώτη επενδυτή προμηθευτή του ελληνικού δημοσίου, για ίδρυση μονάδας παραγωγής, σχετική με τα προς προμήθεια είδη (λεωφορεία αστικών συγκοινωνιών Αθηνών &Θεσ/νίκης).
  • Διεκδικούμε τη δημιουργία κινήτρων και προϋποθέσεων για την ίδρυση επιχειρήσεων του δευτερογενούς τομέα.
  1. Ενισχύουμε τοΠανεπιστήμιο Δ.Μ. και επιδιώκουμε τη διασύνδεσή του με την τοπική κοινωνία &την επιχειρηματικότητα.
  2. Αναπτύσσουμεδίκτυο συνεργασίας σε ευρωπαϊκό και τοπικό επίπεδο αξιοποιώντας τασυγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου μας ως διοικητικού κέντρου, καίριας γεωγραφικής θέσης, σημαντικής ιστορικής διαδρομής και πλούσιας πολιτιστικής παράδοσης.

 

  1. Αγροδιατροφικός τομέας
    1. Εκπονούμεπρόγραμμαδημιουργίαςυπεραξίας στην αλυσίδα αξίας τοπικών προϊόντων, όπως της πατάτας Ελλησπόντου και των κηπευτικών Ελίμειας(παραγωγή πολλαπλασιαστικού υλικού, κατασκευή έργων υποδομών, προώθηση συλλογικών οργανώσεων παραγωγών, οργάνωση της παραγωγής, πιστοποίηση και προώθηση).
    2. Κατασκευάζουμε και εκσυγχρονίζουμετις υποδομέςαγροτικής οδοποιίας, αρδευτικών έργων και αναδασμών των Τοπικών Κοινοτήτων.

 

  1. Τουριστική ανάπτυξη
    1. Μεριμνούμε για την ανάπτυξη βιωματικού τουρισμού με αποκόμιση εμπειριών, αξιοποιώνταςτο πολιτιστικό απόθεμα και τη φυσική ομορφιά της ευρύτερης περιοχής.
    2. Μεριμνούμε για την ανάπτυξητουρισμού πόλης, με αισθητικά αναβαθμισμένο αστικό περιβάλλον, ελκυστικό κέντρο πόλεως και δημιουργία τοποσήμων.
  • Μεριμνούμε για την ανάπτυξη εκπαιδευτικού τουρισμού,με ανάδειξη διαδρομών και σημείων ενδιαφέροντος (Μύλος Λευκοπηγής – Παλαιοχριστιανική Εκκλησία & Σκήτη Αγ. Παρασκευής – Μουσείο Αιανής – Ανάδειξη παραλίμνιας περιοχής). Με διεκδίκηση κατασκευής  Μουσείο Ενέργειας.
  1. Ενισχύουμε την Αποκριά και τα τοπικά έθιμα σε κάθε κοινότητα.
  2. Δημιουργούμε FUNPARK, αξιοποιώντας συνδυαστικά, την υποδομή της ΚΥΔΕΠ, τα παρακείμενα στρατόπεδα και το Κουρί.

 

  1. Περιβάλλον – Ενέργεια
    1. Επανασχεδιάζουμε τοδίκτυο αποκομιδής απορριμμάτων καιτοδίκτυο ανακύκλωσηςμε χρήση αισθητήρων.
    2. Βελτιώνουμε την ενεργειακή απόδοση κτιρίων και το ευφυές σύστημα παρακολούθησης ενεργειακής κατανάλωσης,μεΠράσινα Σχολεία και Περιβαλλοντική Ευαισθητοποίηση.
  • Δημιουργούμε ένα πολύπλευρο, αποτελεσματικό και ασφαλές σύστημα μεταφορών.
  1. Λειτουργούμε Δημοτικό Παρατηρητήριο Δίκαιης Ανάπτυξης με τη συμμετοχή των τοπικών δυνάμεων.

 

  1. Υποδομές
    1. Διεκδικούμε την πλήρη λειτουργία και αξιοποίηση των υποδομών σιδηροδρόμου, με κατασκευή νέου Εμπορευματικού Σιδηροδρομικού Σταθμού στα Κοίλα.
    2. Διεκδικούμε την πλήρη λειτουργία και αξιοποίηση των υποδομών αεροπορικής σύνδεσηςμε την αξιοποίηση από αεροπορικές εταιρείες LowCost.

 

  1. Υγεία
    1. Συνεργαζόμαστε με την Περιφερειακή Αρχή και την Κυβέρνηση στον σχεδιασμό υποδομών Υγείας.
    2. Διεκδικούμε ετήσια θητείαυποψηφίων διδακτόρων, με ταυτόχρονη παροχή κινήτρων, των Ιατρικών Σχολών του Α.Π.Θ., του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων & του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Νοσοκομείο Κοζάνης, με εισαγωγή σχετικής ρύθμισης στον Κανονισμό Διδακτορικών Σπουδών των Σχολών.
  • Διεκδικούμε την υλοποίηση έργου Σ.Δ.Ι.Τ.με ιδιώτη επενδυτή στο
    χώρο της υγείας, για κατασκευή πρότυπου Κέντρου Αποκατάστασης Ψυχικής Υγείας.

 

  1. Βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών
    1. Αξιοποιούμε τις τεχνολογίες για την αναβάθμιση ηλεκτρονικών υπηρεσιών, τη βελτίωση της οργάνωσης και του συντονισμού μεταξύ των υπηρεσιών του Δήμου με στόχο τη μείωση των χρονοβόρων διαδικασιών στη λειτουργία του Δήμου.
    2. Αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων με συνεπή και χωρίς καθυστερήσεις, εφαρμογή του σχετικού θεσμικούπλαισίου- Συνεργαζόμαστε με τις φιλοζωικές οργανώσεις – Υλοποιούμε κοιμητήριο κατοικίδιων ζώων συντροφιάς σε δημοτική έκταση.

 

  1. Πολιτισμός – Αθλητισμός – Νεολαία – Εκπαίδευση
    1. Αναβαθμίζουμε & εκσυγχρονίζουμε τον ΟΑΠΝ, εστιάζοντας στην θέσπιση εμβληματικών εκδηλώσεων και φεστιβάλ γύρω από την παράδοση, τον σύγχρονο πολιτισμό & τη γαστρονομία.
    2. Μεριμνούμε για τον προγραμματισμό συντηρήσεων & αναβαθμίσεων σχολικών υποδομών.
  • Θεσμοθετούμε ειδικό όργανο υποστήριξης της συγκράτησης των νέων στην περιοχή σε συνεργασία και με το Πανεπιστήμιο Δ.Μ.
  1. Συνεργαζόμαστε με την Πολιτεία για την εύρεση πόρων για την αναγέννηση των πεπαλαιωμένων αθλητικών υποδομών.

 

  1. Πρόνοια – Πολιτική προστασία – Ασφάλεια δημότη
    1. Δημιουργούμε ειδική ομάδα υποστήριξης υφιστάμενων και ανέγερσης νέων υποδομών και δομών πρόνοιας σύμφωνα με το σύγχρονο πλαίσιο της ΕΕ.
    2. Εκσυγχρονίζουμε τις υπηρεσίες του Δήμου που υποστηρίζουν την πολιτική προστασία & την ασφάλεια του πολίτη με εξοπλισμό και εργαλεία τεχνολογίας.

 

Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε όποια εμπόδια και αν συναντήσουμε, να αναμετρηθούμε με τις υψηλές προσδοκίες των συμπολιτών μας και να ενσωματώσουμε οποιαδήποτε δημιουργική πρόταση.

Είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν δυσκολίες.Ποτέ όμως δεν θα αμφισβητηθεί η εργατικότητα μας και η απόλυτη προσήλωση μας στο στόχο, που δεν είναι άλλος από την ανάδειξη του Δήμου μας ως προτύπου ανάπτυξης, ευημερίας και διασφάλισης υψηλού βιοτικού επιπέδου των πολιτών.

Στο εγχείρημα μας καλούμε όλους τους πολίτες του Δήμου να γίνουν συμμέτοχοι στην προσπάθειά μας. Όλοι μαζί, με αγάπη για τον τόπο μας, με την ενεργοποίηση όλων των δυνατοτήτων μας, με ξεκάθαρη αναπτυξιακή στόχευση και πολύ δουλειά, είναι βέβαιο ότι μπορούμε να έχουμε εγγυημένα αποτελέσματα, βελτιώνοντας δραστικά τη ζωή μας, εξασφαλίζοντας παράλληλα το μέλλον των επόμενων γενεών.

 

Η ΚΟΖΑΝΗ αλλάΖΕΙ με σύνΕΣΥ!

 

Σας σφίγγουμε το χέρι

με τιμή

για την Δημοτική Παράταξη

‘’ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για το ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ’’

ΣΙΟΓΚΑΣ Γ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ, Πρόεδρος ΓΕΩΤΕ.Ε./Π.Δ.Μ. –Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Αντ/δρος Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κεντρ-Δυτ. Μακεδονίας

ΑΡΝΙΔΗΣ Π. ΦΩΤΗΣ, Ιδιωτικός Υπάλληλος

ΑΣΛΑΜ Δ. ΔΟΞΗ,Οικονομολόγος Διοίκησης Μονάδων Υγείας

ΒΑΡΤΖΩΚΑΣ Ν. ΓΕΩΡΓΙΟΣ,σ. Υπάλληλος ΔΕΗ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Β. ΜΙΧΑΗΛ,Γεωργοκτηνοτρόφος

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΛ. ΚΑΤΕΡΙΝΑ, Σύμβουλος Επενδύσεων

ΒΟΓΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Νοσηλευτής ΤΕ ΜSc

ΒΟΓΔΟΠΟΥΛΟΥ Κ. ΔΙΑΜΑΝΤΩ, Νοσηλεύτρια ΠΕ MSc

ΒΟΜΒΑΣ Ν. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ,Υπάλληλος ΔΕΗ

ΓΚΑΓΚΑΛΗΣ ΑΘ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Ιδιωτικός Υπάλληλος

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Π. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, Γεωπόνος Μελετητής

ΚΑΒΟΥΡΑΣ Ι. ΝΙΚΟΣ, πρ.Φαρμακευτικός Αντιπρόσωπος

ΚΑΒΟΥΡΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓ. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, Γεωπόνος, Εκπαιδεύτρια Σκύλων

ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ Ι. ΒΑΣΙΛΗΣ, Υπάλληλος ΠΔΜ

ΚΑΠΑΚΙΑΡΗ Σ. ΕΥΗ, Απόφοιτος Τμήματος Τοπικής Αυτ/σης,  Νοσηλεύτρια

ΚΑΡΑΜΑΤΣΟΥΚΑ Α. ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, Γεωπόνος

ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ ΑΘ. ΑΡΓΥΡΙΟΣ, Ελεύθερος Επαγγελματίας

ΚΕΤΟΓΛΙΔΟΥ Γ. ΜΕΛΙΝΑ, Δικηγόρος, Πρ. Νομαρχιακή Σύμβουλος

ΚΟΡΕΛΛΑΣ Β. ΝΙΚΟΣ, Σύμβουλος Χρηματοοικονομικών / Επιχειρηματίας

ΚΟΤΑΡΙΔΗΣ Ι. ΣΑΒΒΑΣ, Τοπογράφος Μηχανικός

ΚΡΑΝΙΩΤΗ Δ. ΑΝΝΑ, Διευθύντρια 4ου Γυμνασίου Κοζάνης

ΛΑΒΑΝΤΣΙΩΤΗΣ ΑΘ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, σ. Υπάλληλος ΔΕΗ

ΜΑΝΙΟΣ Θ. ΝΙΚΟΣ,σ.Τεχνικός ΔΕΗ

ΜΑΝΤΩΣ Ν. ΑΡΓΥΡΗΣ, Επιχειρηματίας

ΜΗΤΣΚΑΣ Β. ΜΙΧΑΗΛ, Πρόεδρος Γεωπονικού Συλλόγου Π.Ε. Κοζάνης,Μέλος Δ.Ε. ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Δ.Μ.

ΠΑΛΛΑ ΕΛ. ΜΑΡΙΑΡΕΝΑ, Φιλόλογος

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ, Οικονομολόγος MSc, Υπ. Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας

ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ Δ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, Γεωργοκτηνοτρόφος

ΠΕΡΤΣΙΝΙΔΗΣ Γ. ΣΑΒΒΑΣ, Οικονομολόγος

ΠΛΙΑΤΣΙΟΣ Δ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Πολιτικός Μηχανικός

ΣΑΝΤΕΤΣΙΔΗΣ Χ. ΙΩΑΝΝΗΣ,Ελεύθερος Επαγγελματίας

ΣΑΝΤΕΤΣΙΔΟΥ Ι. ΔΗΜΗΤΡΑ, Ιδιωτική Υπάλληλος

ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ Α. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Μέλος Συνομοσπονδίας Λαϊκών Αγορών Ελλάδας

ΣΩΤΗΡΙΟΥ Γ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, Ιδιωτικός Υπάλληλος

ΤΣΑΓΓΑΔΟΥΡΑΣ ΗΛ. ΝΙΚΟΣ, Ελεύθερος Επαγγελματίας

ΤΣΑΚΙΡΗ Σ. ΣΟΦΙΑ, Νοσηλεύτρια

ΤΣΕΛΙΚΙΔΗΣ ΜΙΜΗΣ, Πρ. Αντιδήμαρχος Δ. Ελλησπόντου

ΤΣΙΟΜΠΛΗ – ΤΖΙΩΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, Επιχειρηματίας

ΤΣΙΟΤΣΙΟΥ Ι. ΘΕΟΔΩΡΑ, Φιλόλογος

ΦΩΛΙΝΑΣ ΠΕΤΡΟΣ, Ιδιωτικός Υπάλληλος

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ

ΑΚΑΣΗΣ Μ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Πρ.Πρόεδρος ΤΚΔρεπάνου

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ – ΜΠΑΛΑΣΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ, Έμπορος

ΒΑΡΔΑΚΑΣ Ι. ΧΑΡΗΣ, σ. Πολιτικός Μηχανικός

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, Μηχανολόγος Μηχανικός, Αεροναυπηγός MSc, MBA

ΗΛΙΑΔΗΣ Κ. ΣΩΚΡΑΤΗΣ, Προϊστάμενος Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Κοζάνης

ΚΑΖΑΚΗΣ Γ. ΙΩΑΝΝΗΣ, Υπάλληλος ΔΕΗ

ΚΑΤΣΙΔΗΣ ΗΛ. ΜΙΧΑΗΛ, σ. Υπάλληλος ΟΤΕ

ΚΑΤΣΙΚΑΣ Λ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ, σ. Υπάλληλος ΔΕΗ, Αθλητικογράφος

ΚΑΦΑΣΗΣ Ξ. ΧΡΗΣΤΟΣ,Συμβασιούχος Υπάλληλος ΕΟΔΥ

ΚΛΩΣΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ,σ. Υπάλληλος ΔΕΗ

ΚΟΝΤΟΓΟΥΝΗ Ι. ΙΩΑΝΝΑ, Πρ. Αντινομάρχης Οικονομικών & Διοίκησης

ΚΟΥΡΚΟΥΤΑΣ Δ. ΝΙΚΟΣ,σ. Έμπορος Τυροκομικών

ΚΡΑΛΛΙΑΣ Κ. ΜΑΚΗΣ, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

ΛΟΪΖΟΥ Α. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ,Οικονομολόγος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

ΜΑΜΑΤΣΙΟΣ ΣΠ. ΚΩΝ/ΝΟΣ, Εκπαιδευτικός

ΜΑΜΑΤΣΙΟΣ Λ. ΧΡΗΣΤΟΣ, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΤΕ, Υπάλληλος ΔΕΥΑΚ

ΜΑΝΩΛΑΣ Β. ΑΝΤΩΝΙΟΣ, Ιδιωτικός Υπάλληλος

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,Αντιπεριφερειάρχης Υγείας ΠΔΜ

ΜΗΤΡΑΚΑΣ ΑΘ. ΣΤΕΡΓΙΟΣ, σ. Δημ. Υπάλληλος

ΜΠΕΛΛΟΣ ΑΝΑΣΤ. ΖΗΣΗΣ, Θεολόγος

ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Ν. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ,σ. Ιδιωτικός Υπάλληλος

ΡΟΖΟΣ Ι. ΓΙΩΡΓΟΣ, Κτηνίατρος

ΣΙΔΕΡΙΔΗΣ Ι. ΔΗΜΗΤΡΗΣ,σ. Τραπεζικός Υπ/ντης ΕΤΕ

ΣΤΑΜΟΣ Α. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ,Πολιτικός Μηχανικός, Αντ/δρος Πειθαρχικού Συμβουλίου ΤΕΕ/ΤΔΜ

ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ Σ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, σ. Υπάλληλος ΔΕΗ

Προηγούμενο άρθρο Η δημοκρατική υπόσταση του Δήμου Κοζάνης δεν είναι διαπραγματεύσιμη
Επόμενο άρθρο Ομαδικά εργαστήρια συμβουλευτικής/Πληροφόρησης για εργαζομένους/ανέργους