Ειδήσεις

Συνελήφθη 25χρονος ημεδαπός σε περιοχή της Κοζάνης για κατοχή ναρκωτικών ουσιών


Συνελήφθη χθες (19-04-2023) το βράδυ σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κοζάνης και της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 25χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς στον 25χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν -15- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από ανωτέρω αστυνομικούς σε προσωρινή οικία του 25χρονου, στην πόλη των Γρεβενών, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -9- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και -1- μεταλλικός τρίφτης κάνναβης.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης νέων της ΕΕ του προγράμματος ExchangeEU
Επόμενο άρθρο Διακοπή υδροδότησης σε οδούς της Κοζάνης για την αντικατάσταση εξοπλισμού (08.30 με 15.00) την Παρασκευή 21-4