Ειδήσεις

Καλλιόπη Βέττα: Ομιλία στα Γρεβενά και προεκλογικές περιοδείες


Η υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα ήταν η βασική ομιλήτρια σε κεντρική εκδήλωση που διοργάνωσε στα Γρεβενά η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. της περιοχής.

Παράλληλα, η υπ. Βουλευτής περιόδευσε στην πόλη μαζί με τους υποψήφιους Βουλευτές της περιοχής κκ. Γιώργο Καλαμάρα, Χρήστο Μπγιάλα και Φωτεινή Τζουβάρα, τον συντονιστή της Ν.Ε. κ. Γιώργο Θωμαΐδη και με μέλη της Ν.Ε..

Τόσο στην ομιλία της, όσο και στις συζητήσεις με τους κατοίκους των Γρεβενών, αναδείχθηκε το επίδικο των επερχόμενων εκλογών, καθώς η ανάγκη για ανατροπή της υφιστάμενης κατάστασης, με την πρωτοφανή ακρίβεια και την καλπάζουσα διαφθορά, είναι πλέον κοινός τόπος για τη μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας.

Παράλληλα, η  κ. Βέττα, στις τοποθετήσεις της ανέφερε ότι οι προγραμματικές επεξεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., τόσο οι άμεσες για τις πρώτες 50 ημέρες, όσο και οι μακροπρόθεσμες, συνιστούν μια ρεαλιστική και βιώσιμη προοπτική για την χώρα.

Παράλληλα, χθες, η κ. Βέττα επισκέφθηκε την Κοιλάδα, το Καπνοχώρι, τον Τετράλοφο, το Ρυάκιο και τον Άγιο Δημήτριο της Π.Ε. Κοζάνης, όπου συναντήθηκε με κατοίκους, τους ενημέρωσε για τις δράσεις της κατά την απελθούσα κοινοβουλευτική περίοδο και αντάλλαξε απόψεις για τις πολιτικές εξελίξεις.

Από τις επαφές προέκυψε ότι δημιουργείται σαφές κλίμα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., καθώς αναγνωρίζεται η συνέπεια, η έμφαση στην δικαιοσύνη και την ισότητα, όπως και η συμπεριληπτική πολιτική που εφάρμοσε κατά την κυβερνητική του θητεία.

Αύριο, στις 10:00 η κ. Βέττα θα περιοδεύσει στην λαϊκή αγορά της Κοζάνης και θα επισκεφθεί επιχειρήσεις της πόλης, ενώ στις 19:30 θα παρευρεθεί σε συνεστίαση του Συλλόγου Γυναικών Κοζάνης.

Προηγούμενο άρθρο Δήμος Κοζάνης: Κατατέθηκαν στους λογαριασμούς των δικαιούχων οι επιστροφές δημοτικών τελών
Επόμενο άρθρο Σύλληψη 37χρονου ημεδαπού στην Πτολεμαΐδα για εμπρησμό σε εσωτερικό κοινόχρηστο χώρο πολυκατοικίας