Ειδήσεις

Στη Νεάπολη ο Σωκράτης Βατάλης: Ίσες ευκαιρίες για τους ανθρώπους της υπαίθρου


Η Νεάπολη του Δήμου Βοϊου, ήταν ο επόμενος σταθμός της περιοδείας του Σωκράτη Βατάλη στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει προκειμένου να επικοινωνήσει με όλους τους πολίτες της Π.Ε Κοζάνης, προβάλλοντας τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την προοδευτική διακυβέρνηση, αλλά και να ανταλλάξει απόψεις για τα τοπικά προβλήματα κάθε περιοχής.

Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε με πολίτες στη λαϊκή της Νεάπολης και τα καταστήματα της πόλης, καταγράφοντας μία σειρά ζητημάτων που τους απασχολούν ενώ ανέλυσε μαζί τους τρόπους και προτάσεις οι οποίες οφείλουν προωθηθούν άμεσα για τη στήριξη της υπαίθρου και περιοχών που βιώνουν τη μείωση του πληθυσμού και της μετανάστευσης των νέων ανθρώπων.

Η δημιουργία συνθηκών ίσων ευκαιριών, πραγματικής ενίσχυσης δομών και υπηρεσιών, εξασφάλισης ικανοποιητικού εισοδήματος, καθώς και η παρουσίαση ενός συνολικού αναπτυξιακού προγράμματος για το Βόιο, πρέπει να είναι προτεραιότητες της νέας διακυβέρνησης και των ανθρώπων που θα εκπροσωπήσουν την Π.Ε. Κοζάνης στην επόμενη Βουλή:

«Η στήριξη της υπαίθρου, των ανθρώπων που επιμένουν να ζουν και να δημιουργούν στον τόπο τους, όσων επέλεξαν να αφιερώσουν τη ζωή τους εδώ, δεν μπορεί πλέον να αποτελεί ένα σχέδιο επί χάρτου. Μαζί με τους πολίτες, μαζί με την κοινωνία και τους φορείς του Βοϊου θα προγραμματίσουμε όλες εκείνες τις άμεσες ενέργειες για την αναστροφή του κλίματος αβεβαιότητας, ώστε να είμαστε έτοιμοι να τις εφαρμόσουμε άμεσα με μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».

Προηγούμενο άρθρο Γιώργος Αμανατίδης: Έκδοση Π.Δ. για το οικοδομικό τετράγωνο 267 μπροστά στο Επισκοπείο Κοζάνης
Επόμενο άρθρο Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Οικ. Επιτροπής Δήμου Βελβεντού