Ειδήσεις

Καλλιόπη Βέττα: Η φετινή Εργατική Πρωτομαγιά σηματοδοτεί, περισσότερο από ποτέ, την ανάγκη για την στήριξη της εργασίας, της Δημοκρατίας και της αλληλεγγύης


Η υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα συμμετείχε στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς που πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία της Κοζάνης.

Η κ. Βέττα δήλωσε: «Η φετινή Εργατική Πρωτομαγιά σηματοδοτεί, περισσότερο από ποτέ, την ανάγκη των λαϊκών και μεσαίων στρωμάτων να υπερασπιστούν την εργασία τους και να διεκδικήσουν ουσιαστικές βελτιώσεις και δίκαιη αναδιανομή του παραγόμενου πλούτου.

Σηματοδοτεί την ανάγκη για την οικοδόμηση μιας αλληλέγγυας και ευημερούσας κοινωνίας μακριά από ιδεοληψίες και νεοφιλελεύθερα δόγματα που απορρυθμίζουν, φτωχοποιούν, συρρικνώνουν πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα.

Τιμούμε τους ανθρώπους που πολέμησαν για μια καλύτερη ζωή με την συμμετοχή και την υποστήριξη των φορέων, των κινημάτων και των κομμάτων που διεκδικούν μια καλύτερη ζωή για την χώρα μας.

Οι εκλογές της 21η Μαΐου, με την επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. και την εφαρμογή των προτάσεών του, είναι μια ευκαιρία να καταργήσουμε τους αντεργατικούς νόμους του 2019-2023, να στηρίξουμε τους εργαζόμενους και τους ανέργους, να θωρακίσουμε και να επεκτείνουμε τις κατακτήσεις τους.

Είναι μια ευκαιρία να πάρουμε τις ζωές μας πίσω.

Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά!”

Σήμερα, η υπ. Βουλευτής, θα επισκεφθεί το Κουρί και το Λιβαδερό, ενώ αύριο το πρωί θα επισκεφθεί την αγορά και επιχειρήσεις της Κοζάνης.

Προηγούμενο άρθρο Επισκέψεις του υποψήφιου Βουλευτή ΝΔ Π.Ε. Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη στα Κομνηνά, στο Μεσόβουνο και στους Πύργους
Επόμενο άρθρο Στην Σιάτιστα και στη γιορτή του Μητροπολίτη ο Γιώργος Αμανατίδης