Ειδήσεις

Στο Δημαρχείο Κοζάνης και τις υπηρεσίες του Δήμου ο Σωκράτης Βατάλης


Στο Δημαρχείο Κοζάνης και τις υπηρεσίες της Πολεοδομίας και της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο υποψήφιος Βουλευτής Κοζάνης, Σωκράτης Βατάλης.

Οι εργαζόμενοι Πολεοδομίας και Τεχνικής Υπηρεσίας τον υποδέχτηκαν με θέρμη καθώς ο Σωκράτης(όπως τον ξέρουν) είναι άνθρωπος με τον οποίο έχουν συναναστραφεί και συνεργαστεί ουκ ολίγες φορές, σε μια σειρά τεχνικών έργων στα οποία ο ίδιος έχει εργαστεί ως πολιτικός μηχανικός στην επαγγελματική του πορεία.

Νιώθοντας απόλυτα οικεία με τους «συναδέλφους» του, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις και προβληματισμούς στα πλαίσια της νέας προσπάθειας που έχει ξεκινήσει στον πολιτικό στίβο εν όψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Ο Σωκράτης Βατάλης είχε συναντήσεις με την Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Νούλα Τουμπουλίδου και στη συνέχεια με το Δήμαρχο, Λάζαρο Μαλούτα, με τον οποίο συζήτησε για τα τρέχοντα ζητήματα του Δήμου Κοζάνης.

 

Προηγούμενο άρθρο Εκπόνηση μελετών πυροπροστασίας και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες από τον Δήμο Εορδαίας
Επόμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης