Ειδήσεις

Καλλιόπη Βέττα: Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. είναι εγγύηση για την στήριξη των πολιτών και του κράτους πρόνοιας


Η υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα μίλησε χθες στον Βελβεντό και πραγματοποίησε περιοδεία στην Λάβα, την Καστανιά και το Πλατανόρεμα ενώ, σήμερα, επισκέφθηκε την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας.

Στην ομιλία της στον Βελβεντό, επεσήμανε την ανάγκη για καθολική συμμετοχή των πολιτών στις επερχόμενες εκλογές τονίζοντας ότι είναι εφικτός και απαραίτητος ο σχηματισμός κυβέρνησης προοδευτικής συμμαχίας, ήδη από την επόμενη της 21ης Μαΐου.

Παρέθεσε συνοπτικά τις αποτυχίες και τις ιδεοληψίες της απερχόμενης κυβέρνησης ενώ έκανε εκτενή αναφορά στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. τονίζοντας ότι η εφαρμογή του θα ανακουφίσει άμεσα τους πολίτες, δίνοντας παράλληλα ώθηση στην πραγματική οικονομία και την υγιή επιχειρηματικότητα.

Επίσης, προχώρησε σε απολογισμό των προσωπικών της παρεμβάσεων για την περιοχή, ζητώντας από τους πολίτες του Βελβεντού να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. για να αρθούν τα αδιέξοδα με τα οποία βρίσκεται ο τόπος καθώς, με αποκορύφωμα την τραγική διαχείριση του θέματος της Γέφυρας -τόσο σε επίπεδο πρόληψης, όσο και σε επίπεδο αντιμετώπισης των συνεπειών- η κυβέρνηση και οι αρμόδιοι φορείς είναι απόμακροι παρατηρητές της κοινωνικής και οικονομικής πραγματικότητας.

Τέλος, στην σημερινή της επίσκεψη στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης συζήτησε με τους εκπαιδευτικούς για τα τεκταινόμενα στην Παιδεία, τονίζοντας ότι οι οικτρός απολογισμός της Ν.Δ., κυρίως με την εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων και την κατάργηση δημοκρατικών κατακτήσεων, θα δώσει την θέση του -με την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.- σε μια αναβάθμιση της δημόσιας και δωρεάν Παιδείας προς όφελος μαθητών, εκπαιδευτικών και, εν γένει, της κοινωνίας.

Σήμερα, στις 18:30, η κ. Βέττα, θα περιοδεύσει στο Μικρόκαστρο και  το Καλονέρι, ενώ στις 19:30 θα πραγματοποιήσει εκδήλωση – ομιλία στην Σιάτιστα, στο cafe Ευ Ζην.

Αύριο, θα περιοδεύσει στην λαϊκή αγορά της Κοζάνης, ενώ το απόγευμα θα συνοδεύει τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. κ. Αλέξη Τσίπρα στην κεντρική του ομιλία στην πόλη, στις 18:30.

Προηγούμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βελβεντού
Επόμενο άρθρο Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος τη Δευτέρα 08-05