Ειδήσεις

Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών; Ημέρα Καριέρας 2023


Με σημαντική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η ημέρα καριέρας που πραγματοποιήθηκε δια ζώσης την Τρίτη 16 Μαΐου από  το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, στο αμφιθέατρο στην Πανεπιστημιούπολη ΖΕΠ.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής, καθηγητής Παντελής Αγγελίδης, ο οποίος συνεχάρη την Επίκουρή καθηγήτρια Ματίνα Μπίμπη και τον Αναπληρωτή καθηγητή Νικόλαο Πλόσκα για την άψογη διοργάνωση.  Η κ. Κωνσταντίνα Μητροπούλου από το Γραφείο Διασύνδεσης τόνισε πως το Γραφείο Διασύνδεσης θα βοηθάει και θα υποστηρίζει πάντα και με κάθε δυνατό τρόπο παρόμοιες δράσεις. Επιπλέον, χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος συνδέσμου επιχειρήσεων πληροφορικής Βορείου Ελλάδος, κ. Θεόφιλος Μυλωνάς.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι εταιρίες : Accenture, Deloitte, ABB, Metamind Innovations, Doppler S.A., YSOFT ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ, HDL Design House, HUAWEI TECHNOLOGIES S.A.

Οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τις ενδιαφέρουσες εταιρικές παρουσιάσεις, να συνομιλήσουν με εκπροσώπους των εταιρειών και να καταθέσουν τα βιογραφικά τους.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ενημέρωση πάνω στη δωρεά Μυελού των Οστών
Επόμενο άρθρο Ο Στάθης Κωνσταντινίδης στις εκδηλώσειςγια την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού