Ειδήσεις

Καλλιόπη Βέττα: Μήνυμα νίκης του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.


Η υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα με αφορμή την λήξη της προεκλογικής περιόδου, δήλωσε:

«Η λήξη της προεκλογικής περιόδου φέρνει όλους τους πολίτες μπροστά στο κεντρικό δίλημμα της Κυριακής: θα συνεχίσουμε με την ίδια κατάσταση ή θα αλλάξουμε ρότα;

Θα διαιωνιστεί η έλλειψη δικαιοσύνης, οι οικονομικές και κοινωνικές ανισότητες, η ακρίβεια, οι υποκλοπές, η διαφθορά, τα παιγνίδια με την Δημοκρατία και το Σύνταγμα;

Ή θα προχωρήσουμε με ελπίδα, γνώση και προοπτική, για την στήριξη των πολιτών, την ισονομία, την δημοκρατική ομαλότητα και την συνταγματική τάξη;

Στην Π.Ε. Κοζάνης, επιπλέον, η σημερινή πραγματικότητα κάνει ακόμη πιο έντονο το δίλημμα, καθώς η συνέχιση της υφιστάμενης κατάστασης θα επιφέρει μεγαλύτερα δεινά για τον τόπο.

Καλώ τους πολίτες της χώρας, αλλά ειδικότερα της Π.Ε. Κοζάνης, να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες, να καταδικάσουν την καταστροφική πολιτική της ΝΔ και να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. για αλλαγή και ευημερία των πολλών.

Όλες και όλοι μαζί, ανεξάρτητα από που προέρχονται, μπορούν και πρέπει να δώσουν ένα τέλος στην υποβάθμιση και να υπερψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ..

Είναι η μόνη λύση, η μόνη διέξοδος για να έχουμε μια καλύτερη μέρα για εμάς και τις επόμενες γενιές.

Προσωπικά, ευχαριστώ από καρδιάς, τους πάμπολλους φίλους και φίλες, συμπαραστάτες και συνοδοιπόρους που είναι δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα.

Χωρίς την στήριξή τους, τίποτε δεν θα ήταν κατορθωτό.

Την Κυριακή, ζητώ την ψήφο σας, μια ψήφο καρδιάς, λογικής και εμπιστοσύνης ώστε να συνεχίσω με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, γνώση και δυναμισμό το έργο που μου αναθέσατε το 2019.

Να είστε βέβαιοι ότι από την Δευτέρα θα είμαστε και πάλι μαζί με έναν μόνο αντίπαλο, τα προβλήματα της περιοχής και τις πολιτικές που την απαξιώνουν.

Φίλες και φίλοι,

Την Κυριακή, έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε την επιθυμία μας για αλλαγή πραγματικότητα.

Ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., ψηφίζουμε ελπίδα και προοπτική, ισότητα και δικαιοσύνη!»

Προηγούμενο άρθρο Ο Σωκράτης Βατάλης σε Μαμάτσειο Νοσοκομείο, ΕΒΕ και εκδηλώσεις μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων
Επόμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης