Ειδήσεις

Εθνικές εκλογές 2023: Μιχάλης Παπαδόπουλος για τον Νομό Κοζάνης


Με πρωτοφανή συμμετοχή και συγκινητικό παλμό κλείνει και επίσημα σήμερα Παρασκευή 19 Μαΐου η προεκλογική εκστρατεία του Υφυπουργού Μεταφορών και Υποψήφιου Βουλευτή Ν. Κοζάνης κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου, δύο μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Ο Μιχάλης Παπαδόπουλος πραγματοποίησε τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις των Εκλογών 2023 στον νομό μας.

Σε κλίμα συγκίνησης ο Υποψήφιος Βουλευτής ευχαρίστησε τον κόσμο που κατέκλυσε το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης (22 Απριλίου) και τον Κινηματογράφο Αχίλλειον (Πτολεμαΐδα, 16 Μαίου), καθώς και τους ανθρώπους που τον τίμησαν στις περιοδείες του σε κάθε γωνιά του Νομού, επιβεβαιώνοντας το μήνυμα νίκης.

Υπενθυμίζεται πως ο Υφυπουργός Μεταφορών θα κλείσει την προεκλογική του εκστρατεία από τη Σιάτιστα, σήμερα Παρασκευή, 19 Μαΐου  στο Βουδούρειο, στις 7 το απόγευμα.

Συνεχίζουμε μαζί, λοιπόν. Ένα κάλεσμα, μία υπόσχεση για τη νέα τετραετία.

Κεντρικό μήνυμα Μιχάλη Παπαδόπουλου (2023)

 https://youtu.be/Ji8mKQwhh_A

«Σε όλη την πολιτική μου πορεία παραμένω πιστός στις αρχές, στις αξίες και τα ιδανικά μου. Προτιμώ να είμαι ωφέλιμος και όχι απλά αρεστός. Χρήσιμος για τον τόπο μας, για την καθεμία και τον καθένα ξεχωριστά.

Γι’  αυτήν την προσπάθεια η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια δεν έχω σταματήσει ποτέ να εργάζομαι, πολλές φορές να έρχομαι σε αντιπαράθεση είτε μέσα στο κοινοβούλιο, με την κοινοβουλευτική μου πορεία, είτε μέσα στις τρεις κυβερνήσεις που συμμετείχα. Τρεις πρωθυπουργοί, ο Κώστας Καραμανλής, ο Αντώνης Σαμαράς και ο πρόεδρός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, τίμησαν την επιλογή σας, δείχνοντας την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου να συμμετέχω στις τρεις κυβερνήσεις τους.

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι.

Το όραμά μου είναι ένα. Ο νομός μας, ο νομός Κοζάνης, να είναι πρωταγωνιστής στην Ελλάδα της ανάπτυξης. Περάσαμε μια δύσκολη περίοδο, συνέβησαν πολλά, όμως κρατήσαμε ψηλά τη σημαία, ψηλά τη γαλανόλευκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κράτησε ψηλά την Ελλάδα. Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ζητώ λοιπόν το σταυρό σας, ζητώ την ψήφο σας στις 21 Μαΐου. Για να είμαι η φωνή σας, να συνεχίσω να είμαι η φωνή σας, στο κέντρο των αποφάσεων, στην νέα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Για να είναι η φωνή η δική σας στο κέντρο των αποφάσεων και την επόμενη ημέρα, που είναι χρήσιμο για την περιοχή μας αλλά και για την χώρα μας. Συνεχίζουμε λοιπόν μαζί με δύναμη και αξιοπιστία!».

Δείτε εδώ την καινοτόμα και πρωτότυπη καμπάνια που «έτρεξε» ο Υφυπουργός Μεταφορών και Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Κοζάνης Μιχάλης Παπαδόπουλος:

ΤΟ ΕΡΓΟ

Έργο για τον τόπο μας (βίντεο με τη συμμετοχή του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Χαρδαλιά)

https://youtu.be/tB_ETcVfMnQ

Έργο στο Υπουργείο Μεταφορών

https://youtu.be/WSppwrAy9T8

ΤΟ ΟΡΑΜΑ

https://youtu.be/T2zSmrLStrQ

Η ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ (βίντεο με τη συμμετοχή του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνη Γεωργιάδη)

https://youtu.be/4OaVqy5N8PY

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ 2023

Κοζάνη, 22 Απριλίου

https://youtu.be/XkTShUWlRK8

Εορδαία, 16 Μαίου

https://youtu.be/DZ5bL13aQco

Σιάτιστα, 19 Μαίου

Την ΕΡΤ1 επέλεξε ο Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Κοζάνης Μιχάλης Παπαδόπουλος για την τελευταία τηλεοπτική του εμφάνιση σε σταθμό εθνικής εμβέλειας. Δείτε ένα σύντομο απόσπασμα εδώ:

https://youtube.com/shorts/ZeoN5hVF9ok?feature=share

Αποκλειστική συνέντευξη του Μιχάλη Παπαδόπουλου στο Αθηναΐκό Πρακτορείο Ειδήσεων https://www.amna.gr/ekloges2023/article/731825/Michalis-Papadopoulos-To-diakubeuma-ton-eklogon-einai-proodos-i-alli-mia-peripeteia

Προηγούμενο άρθρο Προσκλητήριο για νέες εγγραφές στο Μητρώο Εθελοντών του Γραφείου Εθελοντισμού του απευθύνει ο Δήμος Εορδαίας, με στόχο να συστήσει ένα σώμα εθελοντών.
Επόμενο άρθρο Η Παρασκευή Βρυζίδου στη Νεάπολη και τη Σιάτιστα