Ειδήσεις

Δήλωση Υποψήφιου Βουλευτή Κοζάνης Μιχάλη Παπαδόπουλου


Το εκλογικό αποτέλεσμα αποτελεί ένα συμβόλαιο τιμής του ελληνικού λαού με τη Νέα Δημοκρατία, τη μόνη πολιτική δύναμη που έχει την εμπειρία και τη βούληση να χτίσει την ισχυρή Ελλάδα που οραματιζόμαστε όλοι.

Είναι μια ιστορική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας και έχουμε χρέος να ανταποκριθούμε στις υψηλές απαιτήσεις των πολιτών, βαδίζοντας μπροστά, με γνώμονα το συμφέρον όλων των Ελλήνων.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς κάθε πολίτη της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης που με τίμησε με την ψήφο του, ενισχύοντας περαιτέρω την προσπάθειά μας και να δεσμευτώ ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη του στο ακέραιο.

Έχουμε μπροστά μας άλλη μια εξίσου σημαντική αναμέτρηση και καλώ όλες και όλους να είμαστε πάλι παρόντες για να επισφραγίσουμε τη νίκη και να εξασφαλίσουμε την ισχυρή εκπροσώπηση στο κέντρο των αποφάσεων, που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Με βαθιά συγκίνηση, σας ευχαριστώ από καρδιάς και σας καλώ να δώσουμε ακόμη μια μάχη για να είμαστε πάλι νικητές με ισχυρή ΝΔ και ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα και τον τόπ

ο μας.

Προηγούμενο άρθρο Συνελήφθησαν 2 άτομα, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων
Επόμενο άρθρο Συμμετοχή αντιπροσωπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο 7ο Συνέδριο της Πλατφόρμας Δίκαιης Μετάβασης