Ειδήσεις

Καλλιόπη Βέττα: Καλή επιτυχία στις νέες και τους νέους της Π.Ε. Κοζάνης που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές


Η υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα, με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, δήλωσε:

«Αύριο ξεκινά η εκπαιδευτική δοκιμασία για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου και τους απόφοιτους που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Οι αυριανές εξετάσεις σηματοδοτούν το τέλος μιας εποχής προσπαθειών, μόχθου και επιμονής και την έναρξη μιας άλλης, προσδοκιών, ονείρων και φιλοδοξιών που, πρέπει πάντα να υπενθυμίζουμε, ότι δεν εξαντλούνται σε έναν γραπτό διαγωνισμό ούτε τελειώνουν με μια επιτυχία ή υστέρηση.

Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στις υποψήφιες και τους υποψήφιους της Π.Ε. Κοζάνης, ελπίζοντας ότι η προετοιμασία τους θα αποδώσει καρπούς και οι κόποι τους θα ανταμειφθούν στο ακέραιο.

Ελπίζω ότι δεν θα αντιμετωπίσουν τεχνικά προβλήματα, όπως αυτά που συνέβησαν με την Τράπεζα Θεμάτων για τα οποία, για μια ακόμη φορά, η απελθούσα κυβέρνηση έριξε το μπαλάκι αλλού, επιχειρώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Ωστόσο, η δαμόκλειος σπάθη της Ε.Β.Ε., μέτρο που αποκλείει, ανεξάρτητα από την επίδοσή τους αρκετές χιλιάδες υποψηφίους από την σχολή επιλογής τους, παραμένει. Η Ν.Δ., συνεπής στις δεσμεύσεις της απέναντι στα κολλέγια, δημιούργησε όλη την τετραετία ένα ευνοϊκό περιβάλλον για την ιδιωτική εκπαίδευση, γεγονός που οι νέες και οι νέοι γνωρίζουν πολύ καλά.

Κλείνοντας, θέλω να συγχαρώ όσες και όσους βοήθησαν τους εξεταζόμενους. Οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς και κηδεμόνες, οι οικείοι και φίλοι, οι άνθρωποι που στάθηκαν δίπλα στους συμμετέχοντες προσφέροντάς τους βοήθεια παντοιοτρόπως,  αξίζουν τις ευχαριστίες μας καθώς είναι οι αφανείς ήρωες, τα στηρίγματα, η ελπίδα κι η παρηγοριά των νέων μας.

Καλή επιτυχία σε όλες και όλους!»

 

 

Προηγούμενο άρθρο Πιθανή δυσλειτουργίαστην υδροδότηση την πόλης της Κοζάνης
Επόμενο άρθρο Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές»