Ειδήσεις

Μιχάλης Παπαδόπουλος: Άμεσα τα αντανακλαστικά της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη για την αποκατάσταση της Γέφυρας των Σερβίων


Στον Αγιασμό στην Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων με αφορμή την επανακυκλοφορία των Ι.Χ. επιβατικών οχημάτων παρέστη ο πρώην Υφυπουργός Μεταφορών και Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Κοζάνης κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Σημειώνεται ότι στις 21 Μαρτίου 2023 είχε πραγματοποιηθεί σύσκεψη εργασίας στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με πρωτοβουλία του κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου. Αντικειμενο της σύσκεψης ήταν η ενίσχυση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην αντιμετώπιση του προβλήματος που έχει ανακύψει με την Υψηλή Γέφυρα Σερβίων  και συμμετείχαν  ο πρώην Υφυπουργός Υποδομών κ. Γιώργος Καραγιάννης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Κασαπίδης και παρουσία βουλευτών του νομού Κοζάνης και των Δημάρχων Σερβίων και Βελβεντού.

“Το είπαμε το κάναμε” τόνισε ο πρώην Υφυπουργός Μεταφορών.

 Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του κ. Παπαδόπουλου:

«Σημαντική μέρα η σημερινή κυρίως για τους κατοίκους των Δήμων Σερβίων και Βελβεντού, γιατί μετά από 78 ημέρες ταλαιπωρίας των συμπολιτών μας δίνεται σήμερα σε μερική κυκλοφορία με ασφάλεια, αλλά μόνο για τα ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα.

Με πρωτοβουλία μου το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, αντιμετώπισε άμεσα το πρόβλημα και ενίσχυσε κατ’ εξαίρεση με 3.000.000€ την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για να αντιμετωπίσει  λάθη και  παραλείψεις ετών.

Θα πρέπει τώρα με σοβαρότητα και συνέπεια να συνεχιστεί το έργο με λεπτομερή και ενδελεχή έλεγχο σε κάθε σημείο της γέφυρας, ώστε να παραδοθεί καθ’ ολοκληρία και να γίνεται με ασφάλεια η διέλευση για όλα τα οχήματα.

Εμπιστευόμαστε τους ειδικούς επιστήμονες και είμαστε σίγουροι ότι θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν άμεσα το δύσκολο έργο που ανέλαβαν»

Προηγούμενο άρθρο Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων
Επόμενο άρθρο Συνελήφθη 60χρονος αλλοδαπός στη Φλώρινα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση