Ειδήσεις

Συνελήφθησαν 2 άτομα, σε περιοχές της Καστοριάς και της Φλώρινας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών


Στο πλαίσιο συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη Δυτική Μακεδονία, συνελήφθησαν το τελευταίο πενθήμερο από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καστοριάς και της Φλώρινας, συνολικά -2- ημεδαποί, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, σε δύο (2) διαφορετικές περιπτώσεις.

Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη την 14-06-2023 το βράδυ στην Καστοριά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, 27χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη την 18-06-2023 το απόγευμα σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας, 29χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης.

Προανάκριση για τις υποθέσεις ενήργησαν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας, αντίστοιχα, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Οι στοχευμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών και θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον και στο μέλλον.

Προηγούμενο άρθρο Κοζάνη: Αναβάλλεται το 3ο Open Book Festival
Επόμενο άρθρο Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανακατασκευή και τη συντήρηση δρόμων της Πτολεμαΐδας