Ειδήσεις

Καλλιόπη Βέττα: Ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την γενναιότητα, την ικανότητα και την κοινωνική δικαιοσύνη της Αριστεράς


Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα με αφορμή την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., δήλωσε:

«Η παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. είναι μια ιστορική στιγμή για την Αριστερά, την προοδευτική παράταξη, τον πολιτικό κόσμο και την ελληνική κοινωνία.

Ο Αλέξης Τσίπρας πρωτοστάτησε στα μεγάλα επιτεύγματα της Αριστεράς και της Ελλάδας, γιγαντώνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., αναλαμβάνοντας την κυβέρνηση σε δύσκολους καιρούς, βγάζοντας την χώρα από τα μνημόνια που την είχαν βάλει η Ν.Δ. και το ΠΑ.ΣΟ.Κ., ρυθμίζοντας το δημόσιο χρέος, ανατάσσοντας την διεθνή μας αξιοπιστία.

Ηγήθηκε με ήθος, δικαιοσύνη και αποτελεσματικότητα δίνοντας τιτάνιο αγώνα ενάντια στα μυριάδες προβλήματα αλλά και τις πρωτοφανείς συκοφαντίες και επιθέσεις από τους πολιτικούς αντιπάλους και τους επικοινωνιακούς τους συμπαραστάτες που, για κάθε ζήτημα, καθιστούσαν υπαίτιο τον ίδιο και τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ..

Σήμερα, με μια γενναία και συγκινητική απόφαση, άνοιξε τις διαδικασίες για την επόμενη ημέρα στο κόμμα, δηλώνοντας παρών στις διεργασίες αλλά και τις κοινωνικές ανάγκες και προτεραιότητες.

Ο κύκλος που έκλεισε με τον Αλέξη Τσίπρα ήταν ιστορικός και πετυχημένος. Οι Έλληνες πολίτες αναγνωρίζουν την διαδρομή και τα επιτεύγματά του, η ιστορία θα τον κατατάξει στην χορεία των μεγάλων ηγετών που νοιάστηκαν για την χώρα πάνω και πέρα από την προσωπική τους δικαίωση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., με τον Αλέξη Τσίπρα παρόντα, θα αναστοχαστεί σε επίπεδο ιδεών, προτάσεων και προσώπων, ενώ σύντομα θα εκλέξει νέο αρχηγό που θα ηγηθεί στον αγώνα για κοινωνική και οικονομική δικαιοσύνη.

Να είναι όλες και όλοι σίγουροι, ότι οι αρετές και οι αξίες του Αλέξη, η γενναιότητα, η τιμιότητα, η αποτελεσματικότητα, η ανθρωπιά θα χαρακτηρίζουν και την επόμενη ημέρα, τον επόμενο αρχηγό του Κόμματος.

Αλέξη, σε ευχαριστούμε για όλα»

Προηγούμενο άρθρο Λασσάνεια: Πρόσκληση συμμετοχής αδειούχων κινητής καντίνας και φορητής έψησης
Επόμενο άρθρο Υποψήφιος δήμαρχος Κοζάνης ο Στέργιος Γκανάτσιος