Ειδήσεις

Αδέσποτα: Ολοκληρώθηκε μία ακόμη δράση μαζικών στειρώσεων στο Δήμο Κοζάνης


Σε μία ακόμη δράση μαζικών στειρώσεων αδέσποτων από εθελοντές κτηνιάτρους προχώρησε ο Δήμος Κοζάνης, στοχεύοντας στην ενίσχυση του ολοκληρωμένου προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς που ήδη εκπονεί.

Αυτή τη φορά 55 στειρώσεις πραγματοποιήθηκαν από την Κυριακή 9 Ιουλίου έως και την Τρίτη 11 Ιουλίου 2023, στο χώρο του Δημοτικού Κτηνιατρείου Κοζάνης, υπό την αιγίδα και την πλήρη υποστήριξη του  Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Τierarzte-pool».

Όπως ανέφερε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, Μίλτος Μαγγιρίδης «Έχουμε πραγματοποιήσει 251 στειρώσεις από την αρχή τους έτους και έχουμε θέσει ως στόχο ναολοκληρώσουμε περί τις 1000 μέχρι το τέλος της χρονιάς».

Ο Δήμος Κοζάνης απευθύνει ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τους εθελοντές φιλόζωους της περιοχής για την πολύτιμη συνδρομή τους.

Υπενθυμίζεται, ότιόλοι μπορούμε να συνδράμουμε στο ζήτημα των αδέσποτων ζώων, υιοθετώντας ένα σκύλο.Περισσότερες πληροφορίες: 2461350444 & adespota@cityofkozani.gov.gr

Προηγούμενο άρθρο Καλλιόπη Βέττα: Το κλείσιμο του καταστήματος ΕΛ.ΤΑ. στον Κρόκο συνιστά έναν ακόμη κρίκο στην απαξίωση της περιοχής
Επόμενο άρθρο Ασφαλτοστρώσεις: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κοζάνη