Ειδήσεις

Συνεχίζεται η τοποθέτηση νέων παγκακιών από τον Δήμο Εορδαίας


 Ο Δήμος Εορδαίας συνεχίζει να τοποθετεί νέα παγκάκια σε πλατείες, πεζόδρομους και σε περιπατητικά σημεία τόσο στην πόλη της Πτολεμαΐδας όσο και στις Κοινότητες, προκειμένου να γίνουν ακόμα πιο λειτουργικοί οι δημόσιοι χώροι της Εορδαίας.

Από την αρχή της τρέχουσας εβδομάδας τα αρμόδια συνεργεία της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ποιότητας Ζωής, ξεκίνησαν τις εργασίες για την τοποθέτηση 50 νέων παγκακιών σε σημεία της Πτολεμαΐδας όπου υπήρχε έλλειψη. Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη παρτίδα για την πόλη, ενώ ήδη έχουν τοποθετηθεί καινούργια παγκάκια σε όλες τις Κοινότητες του δήμου μας.

Η δημοτική αρχή υλοποιεί έναν σχεδιασμό αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των πολιτών σε επίπεδο καθημερινότητας με εργασίες εξωραϊσμού του αστικού εξοπλισμού, με τοποθέτηση παγκακιών και με αποκαταστάσεις φθορών σε κάθε κοινόχρηστο χώρο της Εορδαίας.

Κλείνοντας να απευθύνουμε έκκληση για προστασία της δημοτικής περιουσίας και απόλυτο περιορισμό των φαινομένων βανδαλισμού, για να έχουν νόημα και κυρίως διάρκεια όλες οι αισθητικές παρεμβάσεις του δήμου.

 

Προηγούμενο άρθρο Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας
Επόμενο άρθρο Εγγραφή στο Παγκόσμιο μητρώο Εθελοντών δοτών Μυελού οστών