Ειδήσεις

Δήμος Κοζάνης: «Πρώτο κουδούνι» για το νέο βρεφονηπιακό σταθμό της ΖΕΠ


Ξεκίνησε και επίσημα τη λειτουργία του ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός του Δήμου Κοζάνης, ο οποίος είναι εγκατεστημένος στη Ζώνη Ενεργού Πολεοδομίας.

Οι λιλιπούτειοι μαθητές εγκαινίασαν με ενθουσιασμό το νέο τους σχολείο, που έχει κατασκευαστεί  με τις αρχές του βιοκλιματικού σχεδιασμού και ενσωματώνει τεχνολογίες Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, μειώνοντας σημαντικά το ανθρακικό αποτύπωμα του κτηρίου.

Ο αγιασμός στον βρεφονηπιακό σταθμό πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023, παρουσία του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, του αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού Γρηγόρη Τζουμερκιώτη, του προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και ΜέριμναςΕρρίκου Δαβιδόπουλου και φυσικά των γονέων και των εκπαιδευτικών της σχολικής μονάδας.

Σημειώνεται, ότι η δυναμικότητα του σταθμού είναι 31 παιδιά συνολικά, 22 νήπια και 9 βρέφη. Προβλέπεται σίτιση (πρωινό και μεσημεριανό), καθώς καιμεταφορά από και προς τον βρεφονηπιακό σταθμό με σχολικό λεωφορείο.

 

Δείτε το βίντεο: https://youtu.be/R3fLeQtnCew

Προηγούμενο άρθρο Δήμος Κοζάνης: Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα (από 11-09-2023 έως 17-09-2023)