Ειδήσεις

Λάζαρος Μαλούτας: «Στόχος μας η αξιοποίηση όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής»


Οι υποδομές, τα έργα και η καθημερινότητα αποτέλεσαν τα βασικά θέματα συζήτησης στις συναντήσεις του Λάζαρου Μαλούτα με κατοίκους των Κοινοτήτων Καρυδίτσας, Κτενίου, Κερασιάς, Ροδιανής και Αγίας Παρασκευής.

Ο επικεφαλής της «Ενότητας» είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες και να παρουσιάσει μέρος του προγράμματος του συνδυασμού του, επισημαίνοντας τον σχεδιασμό και την προώθηση έργων αναβάθμισης οδικών υποδομών στο Δήμο Κοζάνης.

Επίσης, ο κ. Μαλούτας αναφέρθηκε στο σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων αντιπλημμυρικής προστασίας, καθώς και στη χρήση κονδυλίων τουΤοπικού ΠόρουΑνάπτυξης για έργα ανάπτυξης και προστασίας του περιβάλλοντος.

«Η φιλοσοφία του σχεδίου μας και οι επιλογές μας, προωθούν τον επανακαθορισμό της φυσιογνωμίας και της προοπτικής του Δήμου Κοζάνης. Η μονομερής εξάρτηση από το λιγνίτη δίνει τη θέση της στην ανάπτυξη όλων των τομέων και ιδιαίτερα του πρωτογενή,με στροφή στην πράσινη κυκλική οικονομία και την κοινωνική οικονομία, στην καινοτόμο και ανταγωνιστική επιχειρηματικότητα με στόχο την αξιοποίηση όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής», επεσήμανε ο νυν δήμαρχος Κοζάνης και εκ νέου υποψήφιος, Λάζαρος Μαλούτας.

Προηγούμενο άρθρο Γιώργος Αμανατίδης ¨Συμμαχία για την Ανάπτυξη¨: Επίσκεψη στους Μανιάκους και συναντήσεις στην Καστοριά με ΣΕΓ και επιχειρηματίες
Επόμενο άρθρο Στάθης Κωνσταντινίδης: «Η παρουσία του Μιχάλη Μπεκίρη στο γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για το ενδιαφέρον του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη Μακεδονία και τη Θράκη»