Ειδήσεις

Λάζαρος Μαλούτας: «Επενδύουμε στη νέα γενιά του τόπου»


«Επενδύουμε στη νέα γενιά του τόπου για να κρατήσουμε τις οικογένειες με τα παιδιά μας εδώ, αλλά και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο  μέλλον», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Λάζαρος Μαλούτας, κατά τις συναντήσεις με τους πολίτες στις Κοινότητες Μεταμόρφωσης, Ξηρολίμνης, Αλωνακίων και Σκήτης.

«Γιατί εμείς πέρα από όραμα έχουμε και σχέδιο για τη νέα γενιά.Ένα σχέδιο από το οποίο θα επωφεληθεί κάθε μία και κάθε ένας ξεχωριστά,  που δεν θα αφήνει κανέναν πίσω.Ένα σχέδιο που δημιουργεί οικονομική ανάπτυξη, νέες θέσεις εργασίας και βελτιώνει την ποιότητα ζωής όλων των δημοτών», τόνισεο επικεφαλής της «Ενότητας».

Επιπλέον, ο κ. Μαλούτας επισκέφθηκε την Κοινότητα Πετρανών,όπου σε ειδική εκδήλωση τιμήθηκαν οι υπεραθλητές Αθανάσιος Στημονιάρης και Νίκος Νεοφώτιστος για τις πρωτιές και τις διακρίσεις τους σε υπερμαραθώνιους αγώνες μεγάλων αποστάσεων διεθνούς επιπέδου.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Γιώργος Αμανατίδης «Συμμαχία για την Ανάπτυξη»: Ουσιαστική και σταθερή στήριξη στους τοπικούς παραγωγούς
Επόμενο άρθρο Καλλιόπη Βέττα: Οι εκλογές της Κυριακής έδειξαν τον δρόμο της ενότητας και της ανασύνταξης του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. για μια νικηφόρα πορεία προς όφελος της κοινωνίας