Ειδήσεις

Λάζαρος Μαλούτας: Προχωράμε μαζί με όσους αγαπούν τον τόπο μας


«Έχουμε  συνειδητοποιήσει ότι αυτό που διακυβεύεται μπροστά μας θα καθορίσει το μέλλον των παιδιών μας», υπογράμμισε ο  Λάζαρος Μαλούτας, στο πλαίσιο των επισκέψεών του στις Κοινότητες Μηλιάς, Κάτω Κώμης, Κήπου, Καισαρειάς.

Ο επικεφαλής της «Ενότητας», συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξης,συνομίλησε με κατοίκους και έκανε αναφορές σε σημεία του δομημένου, ρεαλιστικού και με όραμα προγράμματος του συνδυασμού του.

Αναλυτικά, ο κ. Μαλούτας επεσήμανε πως «Δεν έχουμε την πολυτέλεια της αδιαφορίας, της απάθειας, της απουσίας.  Γι΄ αυτό σας ζητώ να προχωρήσουμε μαζί. Με τη συμμετοχή όλων όσοι αγαπούν αυτόν τον τόπο.  Με τη συνεργασία όλων εκείνων, οι οποίοι πιστεύουν ότι δεν μπορούμε να χάσουμε την ευκαιρία που έχουμε δημιουργήσει. Με ενεργοποίηση όλων όσοι εμπιστεύονται το σχέδιο και τη δουλειά που δυνατά έχουμε αρχίσει, όλα αυτά τα χρόνια».

Και συνέχισε «Η συμμετοχικότητα είναι το μήνυμα για να ενισχυθεί η εμπιστοσύνη στο έργο, στους στόχους, στη νέα πραγματικότητα του Δήμου Κοζάνης. Συνεχίζουμε μαζί!»

Σημειώνεται, ότι το πρόγραμμα των επισκέψεων ολοκληρώθηκε συναντώντας τα μέλη της χορωδίας του Συλλόγου Αγίου Αθανασίου.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Γιώργος Αμανατίδης "Συμμαχία για την Ανάπτυξη" - Στον εμπορικό κόσμο και στην Λαϊκή Αγορά της Καστοριάς
Επόμενο άρθρο Δήμος Κοζάνης: Διευθετούνται οι οικονομικές εκκρεμότητες της Δ.ΕΠ.Ε.ΠΟ.Κ. Α.Ε.