Ειδήσεις

Λάζαρος Μαλούτας: Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τα επόμενα βήματα και να βγούμε μπροστά για τη νέα εποχή που τώρα ξεκινά


«Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τα επόμενα βήματα και να βγούμε  μπροστά για τη νέα εποχή που τώρα ξεκινά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λάζαρος Μαλούτας, στο πλαίσιο των επισκέψεών του στις Κοινότητες Λευκόβρυσης και Λευκοπηγής, το απόγευμα της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου 2023, συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού.

Ο επικεφαλής της «Ενότητας» εστίασε στην εκπόνηση σχεδίων δράσης που θα εξειδικεύουν στοχευμένες παρεμβάσεις ανάπτυξης τοπικής αγροτικής οικονομίας, καθώς και στην ταυτόχρονη ανάπτυξη τουριστικών θεσμών, υποδομών και δραστηριοτήτων με έμφαση στο γαστρονομικό τουρισμό και τον αγροτουρισμό.

Σημειώνεται, ότι ο κ. Μαλούτας πραγματοποίησε συνάντηση με πολίτες του Δήμου Κοζάνης που έχουν ολοκληρώσει τον εργασιακό τους κύκλο, το πρωί της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα επισκέφθηκε: 1. Το Περιφερειακό Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ Δυτικής Μακεδονίας, 2. Το Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ Δυτικής Μακεδονίας, 3. Τον Πανελλήνιο Σύλλογο Συνταξιούχων Τηλεπικοινωνιών -Ομίλου ΟΤΕ/ Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας.

Στο περιθώριο των συναντήσεων, αναφέρθηκε στη διεκδίκηση υπηρεσιών πρόνοιας και τριτοβάθμιας υγειονομικήςπερίθαλψης.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Σύμφωνο συνεργασίας του Δήμου Κοζάνης με τον πολωνικό Δήμο Siemiatycze
Επόμενο άρθρο Κληροδότημα Χρήστου Μανώλη: Βραβεύτηκαν οι αριστούχοι του Γυμνασίου Αιανής