Ειδήσεις

Γιώργος Αμανατίδης “Συμμαχία για την Ανάπτυξη” – Σε Ποντοκώμη, Μαυροδένδρι, Λιβαδερό, Μικρόβαλτο


Τα ανοιχτά ζητήματα σε σχέση με το μέλλον της μετεγκατάστασης και τον νέο οικισμό, αποτέλεσαν τη βασική συζήτηση στην συνάντηση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Γιώργου Αμανατίδη με τους κατοίκους της Ποντοκώμης. Συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού «Συμμαχία για την Ανάπτυξη» στην Π.Ε. Κοζάνης ο κ. Αμανατίδης περιέγραψε αναλυτικά τα όσα έχουν προηγηθεί μέχρι σήμερα καθώς και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν το επόμενο διάστημα τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «εμείς γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε». Ακολούθησε χθες βράδυ η επίσκεψη στο γειτονικό Μαυροδένδρι όπου κυριάρχησαν τα ζητήματα της απασχόλησης και των υποδομών στην ευρύτερη περιοχή.

Σήμερα το πρωί η «Συμμαχία για την Ανάπτυξη» επισκέφθηκε το Λιβαδερό και το Μικρόβαλτο. Θέματα που σχετίζονται με την υγεία και τον πρωτογενή τομέατέθηκαν από τους κατοίκους με τον κ. Αμανατίδη να επισημαίνει την ανάγκη για μία ολοκληρωμένη αγροτική ανάπτυξη με ενίσχυση και των υποδομών.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Κοζάνη: Συνεχίζονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Χαρισίου Μεγδάνη λόγω αποκατάστασης πλακόστρωτου
Επόμενο άρθρο Οινογνωσία: Ιστορικές και Σύγχρονες Μαρτυρίες