«Ενότητα»-Λάζαρος Μαλούτας: «Αέρας» νίκης στη συγκέντρωση της Αιανής


Tags |

«Αέρας» νίκης στη συγκέντρωση του Λάζαρου Μαλούτα στην ιστορική έδρα του Δήμου Κοζάνης, Αιανή, με εκατοντάδες πολίτες να δίνουν το «παρών» στην κεντρική πλατεία, το βράδυ της Κυριακής 1 Οκτωβρίου 2023.

«Μαζί μπορούμε να αλλάξουμε συνήθειες και νοοτροπία. Μαζί μπορούμε να βγούμε μπροστά, ενωμένοι και αποφασισμένοι. Να καταρρίψουμε το έλλειμα εμπιστοσύνης»,  ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της «Ενότητας».

Ο κ. Μαλούτας αναφέρθηκε επιγραμματικά σε μία σειρά έργων που είτε έχουν υλοποιηθεί είτε έχουν δρομολογηθεί από τη δημοτική αρχή, όπως για παράδειγμα η διαμόρφωση του Κέντρου Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης της Λίμνης Πολυφύτου & Ιλαρίωνα, η αποκατάσταση του χώρου στο Φράγμα Ιλαρίωνα, ο Προγραμματισμός Μελετών για την περιοχή παρέμβασης της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) Λιμνών και Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (OXE) Γεωπάρκου Γρεβενών – Κοζάνης, κ.ά.

Σημειώνεται, ότι την ίδια ημέρα ο επικεφαλής της «Ενότητας» συναντήθηκε με πολίτες σε γνωστό ζαχαροπλαστείο της πόλης, ενώ πραγματοποίησεεπισκέψειςσε πολύ καλό κλίμα στις Κοινότητες Χρωμίου και Ρυμνίου.