Ειδήσεις

«Ενότητα»-Λάζαρος Μαλούτας: «Αέρας» νίκης στη συγκέντρωση της Αιανής


«Αέρας» νίκης στη συγκέντρωση του Λάζαρου Μαλούτα στην ιστορική έδρα του Δήμου Κοζάνης, Αιανή, με εκατοντάδες πολίτες να δίνουν το «παρών» στην κεντρική πλατεία, το βράδυ της Κυριακής 1 Οκτωβρίου 2023.

«Μαζί μπορούμε να αλλάξουμε συνήθειες και νοοτροπία. Μαζί μπορούμε να βγούμε μπροστά, ενωμένοι και αποφασισμένοι. Να καταρρίψουμε το έλλειμα εμπιστοσύνης»,  ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της «Ενότητας».

Ο κ. Μαλούτας αναφέρθηκε επιγραμματικά σε μία σειρά έργων που είτε έχουν υλοποιηθεί είτε έχουν δρομολογηθεί από τη δημοτική αρχή, όπως για παράδειγμα η διαμόρφωση του Κέντρου Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης της Λίμνης Πολυφύτου & Ιλαρίωνα, η αποκατάσταση του χώρου στο Φράγμα Ιλαρίωνα, ο Προγραμματισμός Μελετών για την περιοχή παρέμβασης της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) Λιμνών και Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (OXE) Γεωπάρκου Γρεβενών – Κοζάνης, κ.ά.

Σημειώνεται, ότι την ίδια ημέρα ο επικεφαλής της «Ενότητας» συναντήθηκε με πολίτες σε γνωστό ζαχαροπλαστείο της πόλης, ενώ πραγματοποίησεεπισκέψειςσε πολύ καλό κλίμα στις Κοινότητες Χρωμίου και Ρυμνίου.

Προηγούμενο άρθρο Δήμος Κοζάνης: Μαζικές στειρώσεις αδέσποτωνστο Δημοτικό Κτηνιατρείο στις 5 & 6 Οκτωβρίου
Επόμενο άρθρο Κοζάνη: Συνεχίζονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Χαρισίου Μεγδάνη λόγω αποκατάστασης πλακόστρωτου