Ειδήσεις

Λάζαρος Μαλούτας: «Την Κυριακή επιλέγουμε θετικά, δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης και στήριξης στην “Ενότητα”»


Το δικό του μήνυμα στους πολίτες στέλνειο Λάζαρος Μαλούτας με ένα βίντεο,μια «ανάσα» πριν από τις κάλπεςτης 15ης Οκτωβρίου.

Μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής της «Ενότητας» αναφέρει: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για την τιμή να μας αναδείξετε την πρώτη δύναμη,  με διαφορά, στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Είναι μια αναγνώριση της ποιότητας του ψηφοδελτίου μας και του προγράμματός μας.Μαζί μας είναι άνθρωποι  που τους ενώνει ένας κοινός στόχος:Να συνεχίσουμε μαζί για να οδηγήσουμε τον Δήμο Κοζάνης ακόμη πιο μπροστά, ακόμη πιο ψηλά».

Και κλείνει το μήνυμά του προς τους πολίτες υπογραμμίζοντας πως «Την Κυριακή δεν δίνουμε ψήφο διαμαρτυρίας, επιλέγουμε θετικά.

Την Κυριακή δίνουμε ψήφο ΕΝΟΤΗΤΑΣ για ένα μέλλον με προοπτική για όλες και όλους.

Την Κυριακή δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης και στήριξης για να πάμε το Δήμο μας μπροστά.

Πάμε ενωμένοι μαζί, γιατί ο τόπος μας χρειάζεται όλους, γιατί είναι αναγκαίες ευρύτερες συγκλίσεις και συνθέσεις απόψεων, ιδιαίτερα των νέων.

Πάμε ενωμένοι, γιατί μαζί μπορούμε».

 

Δείτε το βίντεο:

 

https://youtu.be/GU9kVI_g_xU?si=9oT9hhiSXUcZRVAM

Προηγούμενο άρθρο Αρρυθμία και διακοπή υδροδότησης τη Δευτέρα 16-10, σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Κοζάνης λόγω διακοπής ρεύματος
Επόμενο άρθρο Δωρεάν Προληπτικές Οδοντιατρικές Εξετάσεις για Παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον Δήμο Κοζάνης 17 - 31 Οκτωβρίου 2023