Ειδήσεις

Δήμος Κοζάνης: Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης στέκεται δίπλα στον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών


Η διοίκηση και τα στελέχη του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Δήμου Κοζάνης εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς το  Γυμναστικό Σύλλογο Κοζάνης (Γ.Σ. Κοζάνης) για την ανιδιοτελή στήριξη που παρέχει σε ωφελούμενους της δομής, μέσω της δωρεάν συμμετοχής σε αθλητικά τμήματα του συλλόγου, για τη σεζόν 2023-2024.

Οι δύο φορείς αναγνωρίζουν το ρόλο που διαδραματίζει ο αθλητισμός στην αποδόμηση της κουλτούρας της βίας σε σχετικά νεαρή ηλικία, στην ανάπτυξη υγιών, ισότιμων συμπεριφορών και σχέσεων ανάμεσα στους νέους ανθρώπους.

Σημειώνεται, ότι  Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών Δήμου Κοζάνης ανήκει στο Δίκτυο Δομών της Γενικής Γραμματείας Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που περιλαμβάνει 44 Συμβουλευτικά Κέντρα, 20 Ξενώνες και την 24ωρη Γραμμή SOS 15900.

 

Προηγούμενο άρθρο Στάθης Κωνσταντινίδης: «Με την πρόσληψη 150 οδηγών στον ΟΑΣΘ η Κυβέρνηση αναβαθμίζει τις αστικές συγκοινωνίες στο μητροπολιτικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης»
Επόμενο άρθρο Δηλώστε συμμετοχή και πάρτε μέρος στα δημιουργικά εργαστήρια, για ενήλικες και παιδιά, του Arts & Crafts Festival Vo3