Ειδήσεις

Άρχισε η τροφοδοσία της Τηλεθέρμανσης Κοζάνης από τη Μονάδα 5


Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (ΔΕΥΑ ΚΟΖΑΝΗΣ)  ενημερώνει τους καταναλωτές της ότι άρχισε η τροφοδοσία του συστήματος της τηλεθέρμανσης με θερμική ενέργεια από τη Μονάδα 5 του ΑΗΣ/ΔΕΗ Αγίου Δημητρίου και ξεκίνησε πάλι η λειτουργία της.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες οδοί της πόλης όπου δεν λειτουργεί, προσωρινά, λόγω της ύπαρξης διαρροών, τις οποίες η ΔΕΥΑΚ φροντίζει ήδη να αποκαταστήσει.

Συγκεκριμένα, δεν λειτουργεί η τηλεθέρμανση στις οδούς:

  • Καπετάν Άγρα, Παπασιώπη, Γράμμου και Μεταμορφώσεως, στην περιοχή της Νομαρχίας. Η εκτίμηση είναι πως θα έχει αποκατασταθεί μέχρι αύριο.
  • Αμυγδαλέων, Δερβενακίων, Μακεδονίας, Καπ. Περιστέρα, Νικοπόλεως, Εφέσσου, Έλλης, Μιχαήλ Άγγελου, Νικ. Φωκά, Βασιλικής, Ασημοχωρίου, Β. Ηπείρου, Πύρρου , Σαράντα Εκκλησιών, Τσαρούχη και Ιανού, στην περιοχή Ηπειρώτικα. Η εκτίμηση είναι πως θα έχει αποκατασταθεί μέχρι αύριο.
  • Ολύμπου από Αρχελάου και πάνω, Αρχελάου, Ζήση Σωτηρίου, Πολυζούλη, Ιερολοχιτών, Αθηνάς, Ν. Δελιαλή καιΛιούφη, συην περιοχή της Πλατείας Λασσάνη. Η εκτίμηση είναι πως θα έχει αποκατασταθεί μέχρι σήμερα το απόγευμα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Από την ΔΕΥΑΚ.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Αναγόρευση της στιχουργού Λίνας Νικολακοπούλου σε Επίτιμη Διδάκτορα του Τμήματος Νηπιαγωγών
Επόμενο άρθρο Στάθης Κωνσταντινίδης για νομοσχέδιο ΥΠΕΣ: «Προάγει τη διαφάνεια, την αντικειμενικότητα και την αξιοκρατία»