Ειδήσεις

Το Συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης ευχαριστεί για τις πολύτιμες δωρεές του κόσμου


Το Συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης ευχαριστεί τους παρακάτω για τις πολύτιμες δωρεές τους. Το αρτοποιείο Πάσχος Καραλίγκας (πίτες καθημερινά). Το αρτοποιείο Α.Κύρινα & Β. Βαβλιάρα Κρόκος Κοζάνης (ψωμί).Το αρτοποιείο Γεωργάκας Ο.Ε (πίτες). Το αρτοποιείο Κακλίδης bakery (πίτες καθημερινά).

Την Alfa Κουκουτάρης (κατεψυγμένες πίτες).Τον κο Αθανασιάδη Ευάγγελο (Γεωργικές επιχειρήσεις Σέρβια) ο οποίος προσέφερε κηπευτικά προϊόντα.Το ζαχαροπλαστείο Plaisir του κυρίου Γκουγκούρα Νικόλαου ο οποίος προσέφερε γλυκά στους ωφελούμενους του συσσιτίου.Την κα Τσακιρίδου Παρθένα που προσέφερε στη μνήμη του εκλιπόντος πατέρα της Τσακιρίδη Χρήστου ένα ολοκληρωμένο γεύμα για τους ωφελούμενους του συσσιτίου.Στη μνήμη της κας Γκίσσα Μακρίδου Αναστασίας ο σύζυγος της Αλέξανδρος και οι κόρες της Παρθένα και Μαριάνθη προσέφεραν βουτήματα για τους ωφελούμενους του συσσιτίου.Στη μνήμη του κου Καλπάκη Ιωάννη οι εγγονές του Τσαγκαδούρα Ανατολή και Ελένη προσέφεραν ένα ολόκληρο γεύμα για τους ωφελούμενους του συσσιτίου.Τον κύριο Αθανασιάδη Θεόδωρο που προσέφερε ένα ολόκληρο γεύμα στους ωφελούμενους του συσσιτίου στη μνήμη των παππούδων του.Την οικογένεια του κου Πασχαλίδη Θεόδωρου που προσέφερε ένα ολοκληρωμένο γεύμα στους ωφελούμενους του συσσιτίου.Τον κύριο Τζήκα Γρηγόριο που προσέφερε αυγά της εταιρείας TZIKAS FARM για τους ωφελούμενους του συσσιτίου.Στη μνήμη του κου Γκανάτσιου Δημήτριου η οικογένεια του προσέφερε τρόφιμα για τους ωφελούμενους του συσσιτίου.Τους AHEPA HELLAS που προσέφεραν ένα ολοκληρωμένο γεύμα για τους ωφελούμενους του συσσιτίου.Το Σουπερ Μάρκετ KONTRA που προσέφερε αλεύρι και ζυμαρικά για τους ωφελούμενους του συσσιτίου.Όλους όσοι συμβάλλουν στο έργο του συσσιτίου με τις ανώνυμες δωρεές τους.

 

Προηγούμενο άρθρο Ευχαριστίες της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρηση Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης
Επόμενο άρθρο Στάθης Κωνσταντινίδης: Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της Ελληνικής Αστυνομίας και Αεροπορίας