Ειδήσεις

Ευχαριστήριο μήνυμα Σούλας Πράπα


Αγαπητοί μου συνδημότες& συνδημότισσες, Με αφορμή την ολοκλήρωση της θητείας μου ως Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας και Πολιτιστικής Ανάπτυξης, θέλω κατ’ αρχάς να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Δήμαρχο μας Παναγιώτη Πλακεντά για τη μεγάλη τιμή προς το πρόσωπό μου και την ανάθεση ενός τόσο σημαντικού αξιώματος.

Θέλω, επίσης, να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ακούραστους συνεργάτες μου στις δημοτικές δομές, τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου σε δύσκολες αποφάσεις και μαζί πετύχαμε υψηλούς στόχους και κυρίως να θεμελιώσουμε μια ανοιχτή αγκαλιά κοινωνικής φροντίδας με σεβασμό στην ανθρώπινη αξία χωρίς διακρίσεις και περιορισμούς.

Φυσικά, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την απέραντη ευγνωμοσύνη μου και τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου σε όλους εσάς που με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας και μου δώσατε την ευκαιρία να αποδείξω την ανιδιοτελή αγάπη μου για τον τόπο που ζώ.

Η διαφάνεια, η ακεραιότητακαι η αξιοπρέπεια, που υπήρξαν οι θεμελιώδεις αρχές κάθε προσπάθειας μου, θα εξακολουθήσουν να είναι οδηγοί μου και την επόμενη μέρα από την τιμητική θέση της Δημοτικής Συμβούλου.

 

Με εκτίμηση & σεβασμό

Σούλα Πράπα

 

 

Προηγούμενο άρθρο Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα
Επόμενο άρθρο Ο ΥΜΑΘ Στάθης Κωνσταντινίδης στα εγκαίνια του αναστηλωμένου και αποκατεστημένου ανακτόρου του Φιλίππου Β' στις Αιγές