Ειδήσεις

Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης που διαπράχθηκε στην πόλη της Κοζάνης


Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, υπόθεση απάτης, που τελέστηκε σε βάρος 37χρονης ημεδαπής. Ειδικότερα, η 37χρονη κατήγγειλε ότι αρχές Σεπτεμβρίου του προηγούμενου έτους εξαπατήθηκε, καθώς μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με άγνωστο για αγορά αυτοκινήτου, μέσω διαδικτύου (ηλεκτρονική αγγελία) σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, πείσθηκε και κατέθεσε σε τραπεζικό λογαριασμό, συνολικά το χρηματικό ποσό των -595- ευρώ για την αγορά του, χωρίς ωστόσο αυτή να ολοκληρωθεί ως είχε συμφωνηθεί.

Μετά από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 58χρονου αλλοδαπού, ο οποίος είναι κάτοχος του αριθμού τηλεφώνου και ενός 26χρονου ημεδαπού, ο οποίος είναι  κάτοχος του τραπεζικού λογαριασμού στο οποίο μεταφέρθηκε το ανωτέρω χρηματικό ποσό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας της Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, υποβλήθηκε στον            κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Προηγούμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Βελβεντού
Επόμενο άρθρο Συνελήφθη 67χρονος ημεδαπός στην πόλη της Κοζάνης, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση