Ειδήσεις

Συνελήφθη 48χρονος αλλοδαπός στην Πτολεμαΐδα, για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα


Συνελήφθη χθες (05-02-2024) το μεσημέρι στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, 48χρονος αλλοδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 48χρονου στην Πτολεμαΐδα,  όπου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε δύο ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες και κατασχέθηκαν -2.374- πακέτα τσιγάρων και ποσότητα καπνού, βάρους  -8- κιλών και -850- γραμμαρίων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φορολογικοί δασμοί.

Ανωτέρω κατασχεθείσες ποσότητες τσιγάρων και καπνού θα αποσταλούν στο Τελωνείο Πτολεμαΐδας, ώστε να προσδιοριστούν οι σχετικοί δασμοί, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

Προηγούμενο άρθρο Μεγάλη συμμετοχή στους προκριματικούς αγώνες ανώμαλου δρόμου του ΣΕΓΑΣ Δυτ. Μακεδονίας στην Πτολεμαΐδα
Επόμενο άρθρο Π. Κουκουλόπουλος: Τα ίσα δικαιώματα στο οικογενειακό δίκαιο, πυρήνας της κοινωνικής απελευθέρωσης του Ανδρέα Παπανδρέου