Ειδήσεις

Ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας στο 2ο Γυμνάσιο Κοζάνης


Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου το 2ο Γυμνάσιο Κοζάνης είχε την τιμή να υποδεχθεί τον Ολυμπιονίκη Άρσης Βαρών Πύρρο Δήμα κατόπιν πρόσκλησής του από τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου Αλεξιάδη Χάρη.

Ο Ολυμπιονίκης εξιστόρησε σύντομα τη διαδρομή του μέχρι την κατάκτηση των ονείρων του για να εστιάσει τελικά στην αδιαπραγμάτευτη αξία της προσπάθειας. Έκανε αντιληπτό στους μαθητές ότι η πειθαρχία, η συνεχής προσωπική βελτίωση και η επιμονή είναι τα απαραίτητα συστατικά που απαιτούνται στη ζωή για την υλοποίηση των στόχων. Έτσι, τους παρακίνησε να δουλεύουν σκληρά και να είναι βέβαιοι ότι μόνο τότε θα πετύχουν. Ο Ολυμπιονίκης καθήλωσε τους μαθητές με τις συμβουλές του και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Ο Διευθυντής Νικόλαος Μιχαηλίδης και οι καθηγητές του σχολείου ευχαρίστησαν τον Πύρρο Δήμα που μοιράστηκε την κοσμοθεωρία και τη στάση του απέναντι στον αθλητισμό αλλά και στη ζωή γενικότερα.

Η συνάντηση αυτή μας υπενθύμισε πως η εποχή μας χρειάζεται ανθρώπους με ήθος, αγωνιστικότητα και σεμνότητα που θα λειτουργήσουν ως πρότυπα στους μαθητές. Γι’ αυτό ο Διευθυντής έδωσε υπόσχεση για ανάλογες επισκέψεις και δράσεις στο μέλλον.

Προηγούμενο άρθρο Μήνυμα Στάθη Κωνσταντινίδη για τον ένα χρόνο από την τραγωδία των Τεμπών
Επόμενο άρθρο Σύσκεψη για την ανάπτυξη Επιχειρηματικών Πάρκων στη Δυτική Μακεδονία