Ειδήσεις

Δενδροφύτευση από το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας


Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β΄ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου» με χαρά συμμετείχαν στη δράση “Αγαπώ το δάσος μου- Φυτεύω ένα δέντρο” την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Βοΐου την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας.  Βασισμένη στις αρχές της βιωματικής μάθησης και της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, η δράση έδωσε στα παιδιά την ευκαιρία να βγουν από τη σχολική αίθουσα, να ασχοληθούν με τη δενδροφύτευση και να ενημερωθούν για σύγχρονα περιβαλλοντικά θέματα από τους προσκεκλημένους ειδικούς.

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας συγχαίρει το Δήμο Βοΐου για τη διοργάνωση της πρωτότυπης δράσης η οποία χάρισε στα παιδιά και στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς διδακτικές και παράλληλα ψυχαγωγικές στιγμές, που όλοι έχουν ανάγκη. Η ύπαρξη τέτοιου είδους δράσεων συμβάλλει αποφασιστικά στο μετασχηματισμό των σχολείων του Δήμου σε σύγχρονους οργανισμούς μάθησης και δημιουργίας, οι οποίοι προσφέρουν γνώση στα παιδιά μέσα από δραστηριότητες στη φύση και ενημέρωση για τα σύγχρονα περιβαλλοντικά θέματα. Μακάρι στο μέλλον να ακολουθήσουν κι άλλες δράσεις ωφέλιμες και διασκεδαστικές για όλους!!

Προηγούμενο άρθρο Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα (από 25-03-2024 έως 31-03-2024)
Επόμενο άρθρο Στάθης Κωνσταντινίδης: «Ευλογημένος τόπος η Πιερία, με ισχυρές πλουτοπαραγωγικές δυνάμεις και παγκόσμιο brand name τον Όλυμπο»