Ειδήσεις

Εξιχνιάσθηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, -2- περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν στην πόλη της Πτολεμαΐδας


Σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων

Εξιχνιάσθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, -2- περιπτώσεις κλοπών, που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 24-04-2024 έως 02-05-2024 στην πόλη της Πτολεμαΐδας, για τις οποίες σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων, ενός 19χρονου ημεδαπού και ενός ανήλικου ημεδαπού, για κλοπή κατά συναυτουργία και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι ανωτέρω, κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα, έθραυσαν τα τζάμια από τις πόρτες των συνοδηγών -2- Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων στην πόλη της Πτολεμαΐδας και αφαίρεσαν από το εσωτερικό αυτών, συνολικά το χρηματικό ποσό των -110- ευρώ περίπου.

Προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Προηγούμενο άρθρο Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024 στο Ανατολικό
Επόμενο άρθρο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Στις 30 Μαΐου το 6ο Trophy Meet-up για το 2024 στην Κοζάνη, με θέμα:"Σύγχρονες προκλήσεις στην παραγωγή τροφίμων"