Ειδήσεις

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση απάτης που διαπράχθηκε στην πόλη της Κοζάνης


Σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ατόμων

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, υπόθεση απάτης, που διαπράχθηκε στην πόλη της Κοζάνης σε βάρος 28χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, ο 28χρονος κατήγγειλε ότι μέσα Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους εξαπατήθηκε, καθώς μετά από εύρεση αγγελίας πώλησης αυτοκινήτου σε ιστοσελίδα, επικοινώνησε τηλεφωνικά με άγνωστο άτομο και αφού πείσθηκε για το αληθές αυτής, κατέθεσε σε -3- διαφορετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς,  συνολικά το χρηματικό ποσό των -8.940- ευρώ περίπου.

Μετά από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 27χρονου αλλοδαπού, ο οποίος είναι κάτοχος του αριθμού τηλεφώνου και τριών ημεδαπών ηλικίας 37,37 και 44 ετών, οι οποίοι είναι κάτοχοι των τραπεζικών λογαριασμών στους οποίους μεταφέρθηκε το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Προηγούμενο άρθρο Η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2024
Επόμενο άρθρο Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνος Κυρανάκης – Η Δυτική Μακεδονία η πρώτη Περιφέρεια που θα υλοποιήσει τα νέα ψηφιακά εργαλεία