Ειδήσεις

Ο Δήμος Εορδαίας ευχαριστεί θερμά όσους συμμετείχαν εθελοντικά στο διήμερο στειρώσεων για τις δεσποζόμενες γάτες και δεσποζόμενους σκύλους


Στο πλαίσιο της εφαρμογής του εγκεκριμένου Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δημοτικού Καταφυγίου αδέσποτων ζώων του Δήμου Εορδαίας,ο Δήμος διοργάνωσε διήμερο στειρώσεων για τις δεσποζόμενες γάτες και δεσποζόμενους σκύλους ευπαθών ομάδων και των σκύλων που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη φύλαξη ποιμνίων (ποιμενικών)από εθελοντές κτηνίατρους το Σάββατο 06 Ιουλίου 2024 και τη Κυριακή 07 Ιουλίου 2024 στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Δημοτικού καταφυγίου.

Η δράση υλοποιήθηκε με σκοπό τη μείωση των γεννήσεων αδέσποτων ζώων και ως επακόλουθο τη μείωση του αριθμού των αδέσποτων ζώων στην επικράτεια του Δήμου μας.

Ευχαριστούμε θερμά, για την πολύτιμη βοήθειά τους που προσφέρθηκεακούραστα και εθελοντικά:

  1. Τον συντοπίτη μας κτηνίατρο κ. Αλέξανδρο Κονδυλίδη,
  2. την συντοπίτισσά μας κτηνίατρο κα Ευαγγελία Τσατάνη
  3. την συντοπίτισσά μας κτηνίατρο κα Νίκη Σκουμπουρδή
  4. όλο το προσωπικό που έχει τη φροντίδαγια την επιμέλεια και την περισυλλογή των αδέσποτων ζώων συντροφιάς του δημοτικού καταφυγίου

Επίσης ευχαριστούμε ιδιαίτερα την εταιρεία «MARKET SERVICE» – Λαζούλας Π. Μον. ΕΠΕ (ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ – ΕΜΠΟΡΙΑ – ΔΙΑΝΟΜΕΣ) για την ευγενική χορηγία φιαλών νερού στο δημοτικό καταφύγιο, για την υπερκάλυψη των αναγκών σε πόσιμο νερό κατά τη διάρκεια του διημέρου, καθώς και όλους όσουςανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για την δωρεάν παροχή των κτηνιατρικών υπηρεσιών στα ζώα συντροφιάς τους.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου υλοποιήθηκαν οι κτηνιατρικές πράξεις σε τριάντα (30) σκύλους και δέκα έξι (16) γάτες που ανήκαν στις κατηγορίες δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς ευπαθών ομάδων, φύλαξης ποιμνίων και αδέσποτων ζώων.

Διήμερο στειρώσεων (06 & 07 Ιουλίου 2024) στο Δημοτικό Καταφύγιο Εορδαίας

Προηγούμενο άρθρο Ανακοίνωση Προγραμματισμένης διακοπής Ηλεκτρικού ρεύματος
Επόμενο άρθρο «Καλλιόπη Βέττα: Να προσμετρηθεί η εντοπιότητα για τις οκτάμηνες θέσεις εργασίας στην Δ.Ε.Η., είναι η ελάχιστη υποχρέωση της πολιτείας απέναντι στους ανέργους της Π.Ε. Κοζάνης - Κατάθεση ερώτησης»