Ειδήσεις

Υπογραφή Σύμβασης για την συντήρηση και ασφαλτόστρωση του εσωτερικού οδικού δικτύου στον οικισμό του Μικροκάστρου


Υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Βοΐου , κ. Χρήστου Ζευκλή και του αναδόχου «Σιαμίδη Ιωάννη & ΣΙΑ Ε.Ε.», η σύμβαση για την συντήρηση του εσωτερικού οδικού δικτύου στο Μικρόκαστρο του Δήμου Βοΐου, συνολικού προϋπολογισμού ύψους 220.000 ευρώ.

Πιο αναλυτικά το φυσικό αντικείμενο της σύμβασης προβλέπει την εκτέλεση εργασιών που αφορούν την απόξεση του φθαρμένου οδοστρώματος  της υφιστάμενης οδοστρωσίας και την εξ ολοκλήρου ασφαλτόστρωση του οδοστρώματος. Οι ανωτέρω παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν στο σύνολο του εσωτερικού δικτύου του οικισμού , το οποίο σήμερα παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης πολλών δεκαετιών.

Η χρηματοδότηση της παραπάνω παρέμβασης θα πραγματοποιηθεί από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (Ε.Α.Π. 2012 – 2016).

Η εν λόγω δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής αναβάθμισης των οικισμών και της βελτίωσης ποιότητας ζωής των δημοτών και θα συμβάλλει στην βελτίωση της καθημερινότητας και στην ασφαλέστερη κίνησή τους εντός του οικισμού.

Προηγούμενο άρθρο Συμμετοχή του Προέδρου του ΤΕΕ/ΤΔΜ σε Τηλεδιάσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό, με αντικείμενο το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ»
Επόμενο άρθρο Νέες παραβάσεις των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στη Δυτική Μακεδονία