Ειδήσεις

Διενέργεια τεστ ταχείας ανίχνευσης covid-19, την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στη Σιάτιστα


Ο Ε.Ο.Δ.Υ σε συνεργασία με τον Δήμο Βοΐου πρόκειται να διενεργήσει δωρεάν  έλεγχο ταχείας ανίχνευσης covid-19, την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020 μεταξύ 11:00 π.μ. και 14:00μ.μ σε δημότες μας στην Σιάτιστα. Η δειγματοληψία θα γίνει με την μέθοδο του drive through δηλαδή σε άτομα τα οποία μπορούν να διέρχονται με το αυτοκίνητό τους χωρίς να υπάρχει ανάγκη να αποβιβαστούν από αυτό, φορώντας υποχρεωτικά μάσκα.

Το κλιμάκιο θα βρίσκεται στο χώρο μπροστά από το γραφείο πληροφοριών στην περιοχή της νότιας εισόδου Σιάτιστας (Άγιος Νικάνορας).

Οι πολίτες που επιθυμούν να προσέλθουν, είναι απαραίτητο να φέρουν την ταυτότητα τους και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.

Για την μετακίνηση τους, θα πρέπει επίσης, να έχουν στείλει μήνυμα στο 13033 με κωδικό 1.

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να προσέλθουν, ώστε να υπάρξει μια καλύτερη εκτίμηση για την επιδημιολογική κατάσταση της περιοχής.

Ο Δήμος έχει γίνει αποδέκτης αιτημάτων για την διενέργεια ελέγχων και σε άλλες Δημοτικές Ενότητες, αιτήματα τα οποία έχει διαβιβάσει στον Ε.Ο.Δ.Υ.

Η επιλογή της περιοχής και του χρονικού προγραμματισμού της διενέργειας των ελέγχων γίνονται αποκλειστικά από τον Ε.Ο.Δ.Υ.

Προηγούμενο άρθρο Δωρεά κλασικού όρθιου πιάνου στο Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης
Επόμενο άρθρο Αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής λαϊκών αγορών στο Δήμο Βοΐου λόγω της αργίας των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς