Ειδήσεις

2000 rapid tests δωρίζει ο Δήμος Κοζάνης στον ΕΟΔΥ


Επιστολή έστειλε την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας στον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα. Αναλυτικά:

Αξιότιμε Πρόεδρε,

Με την παρούσα σας γνωρίζω ότι ο Δήμος Κοζάνης παραχωρεί στον ΕΟΔΥ 2000 rapid tests Ag COVID SARS-19 κατάλληλα για την ταχεία διάγνωση του κορονοϊού, προερχόμενα από δωρεά των ΕΛΠΕ στο Δήμο μας.

Τα tests είναι διαθέσιμα να τα παραλάβετε οποιαδήποτε εργάσιμη μέρα ή μπορούμε να σας τα παραδώσουμε σε χώρο και χρόνο που εσείς επιθυμείτε και θα μας υποδείξετε.

Η αργοπορία στην παράδοση, παραλήφθηκαν από μας στις 19-11-2020, οφείλεται στο γεγονός πως θεωρούσαμε, ότι μπορούσαμε να διενεργήσουμε τα διαγνωστικά tests με το ιατρικό / αυτοδιοικητικό προσωπικό του Δήμου, διευκολύνοντας το έργο σας δεδομένης της ισχυρής πίεσης, που δέχεται ο οργανισμός σας.

Είμαι σίγουρος ότι αυτά θα αξιοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο από τα στελέχη σας. Δράττομαι της ευκαιρίας να σας θέσω το αίτημα περαιτέρω, συνεχούς και πληρέστερης ενημέρωσής μας.

Προκειμένου να συμβάλλουμε με τον καλύτερο τρόπο στην κοινή προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού, θα ήταν χρήσιμη η ενημέρωσή μας για τον ημερήσιο αριθμό κρουσμάτων στον Δήμο, μόνο σε χωρική και ηλικιακή βάση, προκειμένου να σχεδιάσουμε εξειδικευμένες δράσεις.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας

Με εκτίμηση,

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΜΑΛΟΥΤΑΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

Προηγούμενο άρθρο «MEZZO» Επειδή το θέατρο, είναι στη ζωή μας Αυτή τη φορά, Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου, από τις 19:00 “Χριστούγεννα ξανά”
Επόμενο άρθρο Σύλληψη τριών ατόμων στην Κοζάνη για κλοπή από σουπερ μάρκετ