Ειδήσεις

Ο Δήμος Κοζάνης δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο


Παραμονή Χριστουγέννων και ο Δήμος Κοζάνης δείχνοντας το κοινωνικό του πρόσωπο, ολοκλήρωσε την δράση που ξεκίνησε τις προηγούμενες ημέρες για την συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους συμπολίτες μας, με πρωτοβουλία της νεολαίας της πόλης. Τα είδη παραδόθηκαν στο γηροκομείο από φοιτητές του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και νέους της περιοχής, με την Φιλαρμονική του Δήμου Κοζάνης “Πανδώρα”, να μεταφέρει το αισιόδοξο μήνυμα των Χριστουγέννων στους τροφίμους, πάντα με αποστάσεις και τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας. 

Επίσης η “Πανδώρα” έπαιξε χριστουγεννιάτικες μελωδίες στον χώρο του νοσοκομείου αλλά και του ΕΚΑΒ, δίνοντας με αισιόδοξη νότα στην ημέρα, χαρίζοντας λίγα λεπτά χαράς και ζεστασιάς. 
Επιπλέον, δόθηκαν δωροεπιταγές προς την παιδιατρική κλινική του Μαμάτσειου από το ΔΗΠΕΘΕ, ενώ τιμητική πλακέτα παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ Κοζάνης για την προσφορά του.

Προηγούμενο άρθρο Απάντηση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σε ανυπόστατο δημοσίευμα της Ζεμπιλιάδου για τις τροποποιήσεις έργων στο ΕΑΠ 2012-2016
Επόμενο άρθρο Εκοιμήθη ο Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης πατέρας Αυγουστίνος Μύρου