Ειδήσεις

Αναβαθμίζονται οι παιδικές χαρές του Δήμου Κοζάνης


Σε εξέλιξη βρίσκονται  οι εργασίες αναβάθμισης των παιδικών χαρών των Κοινοτήτων του Δήμου Κοζάνης. Οι εργασίες αφορούν την προμήθεια, τοποθέτηση και εγκατάσταση εξοπλισμού, αστικού  εξοπλισμού, δαπέδων και λοιπών υλικών για την αναβάθμιση υφιστάμενων παιδικών χαρών, προκειμένου να  προσαρμοσθούν στις προδιαγραφές τις ισχύουσας νομοθεσίας.  

Οι εργασίες αφορούν στις παιδικές χαρές των Κοινοτήτων Σιδερών, Μαυροδενδρίου, Καλαμιάς, Νέας Νικόπολης, Ανατολής, Σπάρτου, Αιανής, Χρωμίου, αλλά και Κερασιάς. 
Την πορεία των εργασιών παρακολούθησε δια ζώσης ο αντιδήμαρχος Κοινοτήτων Γιώργος Δουγαλής, ο οποίος επεσήμανε πως «Αυτές οι παρεμβάσεις θα καλύψουν τις ανάγκες όλων των Κοινοτήτων του Δήμου Κοζάνης. Στόχος μας κάθε κοινότητα να έχει και μία παιδική χαρά».
Οι προμήθειες για τις εν λόγω εργασίες έχουν ενταχθεί για χρηματοδότηση τόσο στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» όσο και  στο Πράσινο Ταμείο. 

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα με τους ιθύνοντες του ΤΕΘΑ
Επόμενο άρθρο Φωτεινή Αραμπατζή στη Βουλή: «Το στέλεχος του κορωνοϊού στα μινκ της Δυτικής Μακεδονίας δεν σχετίζεται επ’ ουδενί με τη μετάλλαξη της Δανίας»