Ειδήσεις

Δεύτερο ενημερωτικό δελτίο της ΜΥΦΕΟ


Η Μονάδα Υποστήριξης Φοιτητών Ευπαθών Ομάδων (ΜΥΦΕΟ) προετοίμασε και δημοσιεύει το δεύτερο ενημερωτικό δελτίο (newsletter) παρουσιάζοντας τις δράσεις που υλοποίησε στο χρονικό διάστημα Νοέμβριος 2020-Ιανουάριος 2021. Το ενημερωτικό δελτίο έχει ως στόχο να προωθήσει τη διάχυση των δράσεων της μονάδας, να παρουσιάσει μία αποτίμησή τους καθώς και να ενημερώσει το ανθρώπινο δυναμικό του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (ΠΔΜ) για τις νέες προγραμματισμένες δράσεις, οι οποίες θα υλοποιηθούν προσεχώς. Παράλληλα, στο πρώτο ενημερωτικό δελτίο της ΜΥΦΕΟ βρίσκει κανείς και άλλες θεματικές ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σε ζητήματα που αφορούν τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Ιδρύματος, όπως το άρθρο για τη διαχείριση στρεσογόνων καταστάσεων. Ακόμη, η στήλη με τις πιο συχνά διατυπωμένες ερωτήσεις, για το τρέχον ενημερωτικό δελτίο παρέχει απαντήσεις σε ερωτήματα που έλαβε η μονάδα αναφορικά με τις Υποτροφίες Στέγης.

Τέλος, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη του ανθρώπινου δυναμικού του ΠΔΜ, για την έναρξη μίας νέας δράσης επικοινωνίας και μοιράσματος με τα μέλη του Ιδρύματος. Ανακοινώνουμε ένα θέμα και σας προσκαλούμε να εκφραστείτε σε αυτό δημιουργώντας, για παράδειγμα μία εικόνα, ένα ποίημα, ένα κείμενο, μία ζωγραφιά, ή ένα βίντεο) αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα. Τα έργα θα δημοσιεύονται στο τριμηνιαίο ενημερωτικό δελτίο της ΜΥΦΕΟ. Οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες μπορούν να μας στείλουν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου myfeo.psy.gre@uowm.gr τα έργα τους πάνω στη συγκεκριμένη θεματική ως και 31/3/2021. Τα έργα θα δημοσιεύονται ανώνυμα. Για περισσότερες πληροφορίες διατρέξτε το ενημερωτικό μας δελτίο.

Προηγούμενο άρθρο Δήμος Κοζάνης: Προστασία αδέσποτων ζώων συντροφιάς από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και τον παγετό
Επόμενο άρθρο Πηγές ενημέρωσης και πληροφόρησης για τις ανοικτές Δράσεις «Επιχειρηματική Ευκαιρία» και «Ενίσχυση Ρευστότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στη Δυτική Μακεδονία»