Ειδήσεις

Πρόσκληση για συμμετοχή σε εκθέσεις που θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας


Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα συμμετάσχει σε μια σειρά από κλαδικές εκθέσεις στο πλαίσιο του εγκεκριμένου “Προγράμματος  ενίσχυσης Επιχειρηματικών Δράσεων 2021”.

Το παραπάνω πρόγραμμα εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο  Δυτικής Μακεδονίας και  περιλαμβάνει μεταξύ άλλων συμμετοχή σε εκθέσεις, δημιουργία ψηφιακού προωθητικού υλικού (spot κ.α), δημιουργία προϊοντικού “brandname” και δημιουργία ψηφιακού περιπτέρου.

Για να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα πατήστε εδώ

Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά στις εκθέσεις, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας προτίθεται να συμμετάσχει στις παρακάτω εκθέσεις τους μήνες από Μάρτιο- Ιούλιο:

 1. The DeIiFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ”, Ψηφιακή Έκθεση τροφίμων και ποτών, 1-5
  Μαρτίου
 2. “Detrop 29η Διεθνής Έκθεση Oenos”, Έκθεση τροφίμων και ποτών, Μάρτιος
 3. “FOODEXPO – OENOTELIA 2021”, Διεθνής Έκθεση Τροφίμων & Ποτών
  Metropolitan Expo Αθήνα, 12-15 Ioυνίου
 4. “46η Διεθνής Έκθεση Γούνας”, Καστοριά, Μάϊος
 5. “DEFEA”, Διεθνής έκθεση Αμυντικής Βιομηχανίας Αμυντικών Συστημάτων αι
  Εθνικής Ασφάλειας Metropolitan Expo Αθήνα – Διεθνής έκθεση Αμυντικής
  Βιομηχανίας Αμυντικών Συστημάτων και Εθνικής Ασφάλειας, Ιούλιος

 

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την άρτια οργάνωση της συμμετοχής, στις παραπάνω εκθέσεις, ζητήθηκε η συνδρομή των επιμελητηρίων ώστε να ενημερωθούν, εγκαίρως, οι επιχειρήσεις-μέλη τους, στους σχετικούς κλάδους, για όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις και διαδικασίες.

Να επισημανθεί ότι εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές ως προς τη διενέργεια των εκθέσεων τόσο ως προς την ημερομηνία όσο και ως προς τον τρόπο διενέργειας τους με φυσική ή με ψηφιακή παρουσία.

Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον για συμμέτοχη της επιχείρησής  σας στις εκθέσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε με το επιμελητήριο στο οποίο ανήκετε.

Προηγούμενο άρθρο Παράταση Καταληκτικής Ημερομηνίας για τις Υποτροφίες Στέγης ΜΥΦΕΟ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας
Επόμενο άρθρο Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την εβδομάδα από 01-03-2021 έως 07-03-2021