Ειδήσεις

Ανακοινώσεις Δήμου Βελβεντού για τους εμποροεπαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο Δήμο


Παρακαλούνται οι εμποροεπαγγελματίες που θέλουν να νοικιάσουν κοινόχρηστους χώρους για τραπεζοκαθίσματα και εμπορεύματα να καταθέσουν αιτήσεις στο δημαρχείο με την γνωστή διαδικασία που εφαρμόστηκε και πέρυσι (Αίτηση και υπεύθ. δηλώσεις γειτόνων εφόσον ζητούν χρήση όμορων χώρων)

Παρακαλούνται οι επαγγελματίες των καταστημάτων εστίασης που θέλουν άδειες παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων να καταθέσουν αιτήσεις στο Δημαρχείο με τη διαδικασία που εφαρμόστηκε και πέρυσι (Αίτηση και άδεια λειτουργίας μουσικών οργάνων σε ισχύ).

Παρακαλούνται οι εμποροεπαγγελματίες που θέλουν να επωφεληθούν από τα μέτρα στήριξης του κλάδου λόγω του Κορωνοϊού να καταθέσουν αίτηση και τα παρακάτω δικαιολογητικά στο Δημαρχείο.

  1. Αίτηση (έντυπο χορηγείται από την Υπηρεσία)
  2. Αντίγραφο της Δήλωσης στο ΠΣ «ΕΡΓΑΝΗ» των επιχειρήσεων των οποίων η επιχειρηματική δραστηριότητά τους έχει ανασταλεί με εντολή Δημόσιας Αρχής βάσει Κ.Α.Δ. του Υπουργείου Οικονομικών, λόγω των μέτρων αντιμετώπισης της μετάδοσης του κορωνοϊού.
  3. Αντίγραφο λογαριασμού κατανάλωσης ρεύματος.

Τηλ επικοινωνίας στο Δήμο: 2464350305

Προηγούμενο άρθρο Ενημέρωση Δήμου Εορδαίας σχετικά με την λειτουργία της λαϊκής αγοράς Πτολεμαΐδας
Επόμενο άρθρο Ενίσχυση επιχειρήσεων της Κοζάνης που παρέμειναν κατ’ εξαίρεση σε αναστολή λειτουργίας κατά την περίοδο των Χριστουγέννων 2020